Συνετρίβη το ελικόπτερό του μπροστά σε 1.000 θεατές
Τουλάχιστον 1.000 άτομα είδαν σε live μετάδοση το σοκαριστικό δυστύχημα που είχε ο 55χρονος influencer Τανγκ Φειτζί στην Κίνα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικοφόρο του ξεκίνησε να χάνει ύψος με αποτέλεσμα να πέσει σε δάσος και να αρπάξει φωτιά.
Το δυστύχημα έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Τζιανγκέ της Κίνας. Ο influencer έκανε live στα social media ώστε να δείξει στους followers του την πτήση του με το ελικοφόρο. Ενώ ο Τανγκ Φειτζί φαίνεται να απολαμβάνει την βόλτα του, το ιπτάμενο όχημα πέφτει στο δάσος και αρπάζει φωτιά.
Τρομοκρατημένοι οι followers του ξεκίνησαν να φωνάζουν από τις οθόνες τους «σώστε τον». Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά. Τα τραύματα του ήταν τόσο σοβαρά που πέθανε ακαριαία.
Δείτε το βίντεο:
Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο 55χρονος influencer είχε κάνει μία εβδομάδα θεωρητικά μαθήματα και 6 ώρες πτήσης, πριν κάνει μόνος του την μοιραία βόλτα με το ελικοφόρο. Συνολικά είχε πληρώσει 41.000 ευρώ.
Στο βίντεο του δυστυχήματος πάντως ο 55χρονος δεν φορά καν κράνος.
Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν στην Αράχωβα, μοιράζοντας με τους θαυμαστές τους…
Για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της μίλησε η Κατερίνα…
Για την καταγωγή του και το πώς αυτή επηρέασε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μίλησε…
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε για τον Λευτέρης Πετρούνιας, όταν οι κόρες του παρακολούθησαν τον…
Την πασχαλινή περίοδο επέλεξαν να περάσουν μακριά από την πόλη ο Χρήστος Μάστορας και η…
Νέος κύκλος δημοσιευμάτων θέλει την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τράβις Κέλσι να ετοιμάζονται για το…