Συνεχίζεται το μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ και η αποψινή κλήρωση αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 3,3 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.
Στην κλήρωση της Τρίτης σημειώθηκε το δέκατο συνεχόμενο τζακ ποτ, όμως, ένας τυχερός παίκτης κέρδισε το ποσό των 50.002,57 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.
Το δελτίο είχε παιχτεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Χριστόδουλου Χερσονιωτάκη στα Μάλια, Κρήτης. «Είναι η δεύτερη μεγάλη επιτυχία που έχουμε στο κατάστημά μας από το 2004 που ανοίξαμε για πρώτη φορά. Πριν από περίπου 5 χρόνια είχαμε άλλον ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ που είχε χαρίσει 77.000 ευρώ σε έναν πελάτη μας», επισημαίνει ο κ. Χερσονιωτάκης.
Πόλος έλξης και για τουρίστες
Το κατάστημα του κ. Χερσονιωτάκη βρίσκεται σε μια από τις διασημότερες τουριστικές περιοχές της χώρας. «Την καλοκαιρινή περίοδο η κίνηση στο κατάστημά μας είναι αυξημένη. Έχουμε και πολλούς τουρίστες από Αγγλία, Ισραήλ και Γαλλία που δοκιμάζουν την τύχη τους στο ΣΚΡΑΤΣ», τονίζει ο κ. Χερσονιωτάκης.
Λίγες ώρες για την κατάθεση δελτίων
Η κατάθεση δελτίων για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιείται μέχρι τις 21:30 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, καθώς και στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube
Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν στην Αράχωβα, μοιράζοντας με τους θαυμαστές τους…
Για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της μίλησε η Κατερίνα…
Για την καταγωγή του και το πώς αυτή επηρέασε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μίλησε…
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε για τον Λευτέρης Πετρούνιας, όταν οι κόρες του παρακολούθησαν τον…
Την πασχαλινή περίοδο επέλεξαν να περάσουν μακριά από την πόλη ο Χρήστος Μάστορας και η…
Νέος κύκλος δημοσιευμάτων θέλει την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τράβις Κέλσι να ετοιμάζονται για το…