Εκτός καραντίνας πλέον πρεπει όλοι να τηρούμε τις αποστάσεις για να μην έχουμε νέα έξαρση του κορωνοιου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Covid-19 εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan,επαρχία Hubei, στην Κίνα.
Συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV).
Η ασθένεια κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο ιό.
Η ασθένεια προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα (όπως η γρίπη) με συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό και, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, δυσκολία στην αναπνοή.
Δεν ξεχνάμε ότι προστατευόμαστε:
Σύμφωνα με το trackcorona.live ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 125.491.735 ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 2.755.210. Στη χώρα μας ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 247,992 ενώ οι νεκροί παρέμειναν στους 7,701.
Με ειλικρίνεια και θάρρος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην αποκατάσταση μετά…
Η Βικτώρια Χαλκίτη μοιράστηκε τη γνώμη της για τον συμμετέχοντα Ακύλα, εκφράζοντας ενθουσιασμό και σιγουριά…
Με χιούμορ και ειλικρίνεια, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου μοιράστηκε την ασυνήθιστη ιστορία πίσω από τον ρόλο…
Με ένα θερμό μήνυμα, η Κριστίν Ντέιβις εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή της για…
Σε μια ειλικρινή τοποθέτηση, η Κόνι Μεταξά μίλησε για τις προσωπικές της επιλογές, ξεκαθαρίζοντας πως…
Η Σία Κοσιώνη αφήνει για λίγο πίσω τα ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφία και μπαίνει στην…