Εκτός καραντίνας πλέον πρεπει όλοι να τηρούμε τις αποστάσεις για να μην έχουμε νέα έξαρση του κορωνοιου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Covid-19 εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan,επαρχία Hubei, στην Κίνα.
Συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV).
Η ασθένεια κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο ιό.
Η ασθένεια προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα (όπως η γρίπη) με συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό και, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, δυσκολία στην αναπνοή.
Δεν ξεχνάμε ότι προστατευόμαστε:
Σύμφωνα με το trackcorona.live ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 121.789.383 ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 2.691.035. Στη χώρα μας ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 230,317 ενώ οι νεκροί παρέμειναν στους 7,297.
Ένα νέο άλμπουμ φωτογραφιών από τις καλοκαιρινές της διακοπές μοιράστηκε η Χέιλι Μπίμπερ με τους…
Έντονη κινητικότητα προκάλεσε στα social media μια διαδικτυακή κίνηση του Νίνο και της Ζόζεφιν. Οι…
Δικαστική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση που αφορά την πώληση προσωπικών αντικειμένων της Έιμι Γουάινχαουζ. Σύμφωνα…
Σε μία από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Νάταλι Πόρτμαν, η…
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο αμερικανικό «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είχε ο Μπεν Άφλεκ, ο…
Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι γαλλικές αρχές στη νοτιοδυτική Γαλλία, όπου η…