TO MEGA ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

44

Το MEGA στην καρδιά της εκλογικής αναμέτρησης των ΗΠΑ.

Τη Δευτέρα 4, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGAΓΕΓΟΝΟΤΑ» θα μεταδοθεί ζωντανά από τηνΟυάσινγκτον. Η Ράνια Τζίμα, απευθείας από τον Λευκό Οίκο, θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη μάχη για την ανάδειξη νέου προέδρου των ΗΠΑ. Μαζί της θα βρίσκεταιο Στράτος Φαναράς για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Στο στούντιο του MEGA, η Κατερίνα Παναγοπούλου θα παρακολουθεί όλη την επικαιρότητα, με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGAθα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση του Ντόναλντ Τραμπ με την Κάμαλα Χάρις, με απευθείας συνδέσεις από τα «στρατηγεία» των Ρεμπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών, ρεπορτάζ από τα κέντρα των εξελίξεων και τις πολιτείες-«κλειδί» αλλά και ειδικές αναλύσεις.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 00:30, η Νίκη Λυμπεράκησκιαγραφεί τη… «Μεγάλη Εικόνα» των ΗΠΑ, στην αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της κάλπης. Ζωντανά από το στούντιο του MEGA, η εκπομπή παραθέτει το διακύβευμα των εκλογών και τον αντίκτυπό τους στην παγκόσμια σφαίρα.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 00:30, το «MEGA Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, σε συνεχή ζωντανή σύνδεση με τις ΗΠΑ, θα αποτυπώσει την πολιτική ατμόσφαιρα και θα εξετάσει τα σενάρια της επόμενης ημέρας.