Όχι άλλη ήττα ήταν μήνυμα του βουλευτή στην κοπή της πίτας, παρών ο Γερουλάνος με ενωτική διάθεση.
Σε μια φάση που οι δημοσκοπήσεις χτυπούν το ΠΑΣΟΚ και το κλίμα στο εσωκομματικό σκηνικό είναι πεσμένο στα τάρταρα από την εσωστρέφεια ο Μιχάλης Κατρίνης έδειξε τη δύναμή του στην εκλογική του περιφέρειά.
Η αίθουσα στον Πύργο ήταν κατάμεστη με πάνω από 800 μέλη και φίλους του κόμματος να δίνουν το παρόν δείχνοντας ότι είναι από τους ελάχιστους Νομούς στην περιφέρεια οπου το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κρατά ψηλά τη σημαία και να δίνει το στίγμα ότι μπορεί να κρατήσει την πρωτιά στις προοδευτικές δυνάμεις τουλάχιστον στην Ηλεία.
«Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχει τις γκρίνιες, αλλά δεν αντέχει τις ήττες» είπε ο κ. Κατρίνης χειροκροτούμενος δίνοντας το στίγμα του.
Μάλιστα η παρουσία του Παύλου Γερουλάνου στην εκδήλωση η οποία ήταν σαν να παίρνει τη σκυτάλη από την κοπή της πίτας στο Κάραβελ που οργάνωσε ο βουλευτής της Α΄ Αθήνας.
Με ένα τρυφερό βίντεο που μοιράστηκε στα social media, η Αθηνά Οικονομάκου εξέφρασε δημόσια την…
Η Ντοβ Κάμερον αποφάσισε να βάλει φρένο στις δημόσιες συζητήσεις γύρω από την προσωπική της…
Με ειλικρίνεια και συναισθηματική φόρτιση, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τις προκλήσεις της μητρότητας. Η…
Με έντονο ύφος και άποψη πέρα από τα συνηθισμένα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για την…
Καινοτομίες και νέες τεχνολογίες που αναμένεται να διαμορφώσουν το ψηφιακό μέλλον, παρουσιάζει η TELEKOM, στο…
Οι ενημερωτικές εκπομπές του MEGA, τόσο τις καθημερινές όσο και το Σαββατοκύριακο, αποτέλεσαν και τον…