Όχι άλλη ήττα ήταν μήνυμα του βουλευτή στην κοπή της πίτας, παρών ο Γερουλάνος με ενωτική διάθεση.
Σε μια φάση που οι δημοσκοπήσεις χτυπούν το ΠΑΣΟΚ και το κλίμα στο εσωκομματικό σκηνικό είναι πεσμένο στα τάρταρα από την εσωστρέφεια ο Μιχάλης Κατρίνης έδειξε τη δύναμή του στην εκλογική του περιφέρειά.
Η αίθουσα στον Πύργο ήταν κατάμεστη με πάνω από 800 μέλη και φίλους του κόμματος να δίνουν το παρόν δείχνοντας ότι είναι από τους ελάχιστους Νομούς στην περιφέρεια οπου το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κρατά ψηλά τη σημαία και να δίνει το στίγμα ότι μπορεί να κρατήσει την πρωτιά στις προοδευτικές δυνάμεις τουλάχιστον στην Ηλεία.
«Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχει τις γκρίνιες, αλλά δεν αντέχει τις ήττες» είπε ο κ. Κατρίνης χειροκροτούμενος δίνοντας το στίγμα του.
Μάλιστα η παρουσία του Παύλου Γερουλάνου στην εκδήλωση η οποία ήταν σαν να παίρνει τη σκυτάλη από την κοπή της πίτας στο Κάραβελ που οργάνωσε ο βουλευτής της Α΄ Αθήνας.
Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η προσωπική ζωή της Cardi B, καθώς δημοσιεύματα από το…
Τη δική της άποψη για την ταχύτατη ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης εξέφρασε η Ντέμι Μουρ,…
Τον νέο της ρόλο στο GNTM σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποκαλύπτοντας πως φέτος θα συμμετέχει…
Σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως βρίσκεται ο Jamie…
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αναφορά προχώρησε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργος Μαρίνος, σημειώνοντας ότι…
Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Bonnie Tyler, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε…