Είχε προηγηθεί καταγγελία των συγγενών του ημεδαπού σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον αλλοδαπό.
Κατά την καταγγελία, ο αλλοδαπός ζητούσε 3.200 ευρώ τα οποία μετέφεραν στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας οι οποίοι εντόπισαν σε χωριό της Άρτας το σπίτι του αλλοδαπού, όπου φερόταν ότι κρατούσε τον ημεδαπό.
Ακολούθησε επιχείρηση με τη συμμετοχή κλιμακίου του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης και ειδικών διαπραγματευτών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Πρέβεζας, κατά την οποία τα δύο άτομα ακινητοποιήθηκαν.
Από την εξέλιξη της προανάκρισης προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν απεργαστεί από κοινού σχέδιο προκειμένου να αποσπάσουν από τους συγγενείς του ημεδαπού χρήματα με πρόσχημα την απαγωγή του.
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και 420 ευρώ.
Σημειώνεται ότι αμφότεροι κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για σοβαρά ποινικά αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Θλίψη στον χώρο της διεθνούς τηλεόρασης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τζέιμς Βαν Ντερ…
Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε,…
Με ανοιχτή και ειλικρινή δήλωση, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την προσωπική του εμπειρία μέσα…
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του Νοέλ Κλαρκ, γνωστού για τον ρόλο του…
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την εμπειρία της εγκυμοσύνης της, επισημαίνοντας μια…
Με χιούμορ αλλά και δόση ειλικρίνειας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τη σχέση της με…