Categories: Ελλάδα

Αθήνα: 4χρονη βγήκε μόνη από νηπιαγωγείο – Περπάτησε 500 μέτρα στην Αχαρνών

Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τη μικρή να περιφέρεται μόνη της στο κέντρο της πόλης, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς κατάφερε να περάσει απαρατήρητη από τους υπεύθυνους του σχολείου. Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας και επιτήρησης σε σχολικές δομές προσχολικής εκπαίδευσης.

 

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (30.9.2025) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όταν η μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού έφτασε στο νηπιαγωγείο για να παραλάβει το παιδί της. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η ανήλικη δεν βρίσκονταν εκεί, καθώς είχε διαφύγει της προσοχής των δασκάλων της κι είχε αποχωρήσει μόνη της από το νηπιαγωγείο.

 

  1. Η μητέρα της 4χρονης έντρομη ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, ενώ η διευθύντρια του νηπιαγωγείου συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με μηχανές και περιπολικά ξεκίνησαν να χτενίζουν την περιοχή με σκοπό να βρουν την ανήλικη όσο τον δυνατόν συντομότερα.

Η 4χρονη είχε διανύσει μια απόσταση περίπου 500 μέτρων και κινούνταν δίπλα από μια γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία έσπρωχνε με τα χέρια της ένα καροτσάκι μέσα στο οποίο υπήρχε ένα μικρό παιδί.

 

Όπως θα δείτε στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr το κοριτσάκι που φοράει κόκκινη μπλούζα κι έχει στην πλάτη του μια σχολική τσάντα, θα προσπεράσει την γυναίκα με το καροτσάκι. Τότε αυτή θα τη σταματήσει και θα τη ρωτήσει εάν είναι μόνη της και που πηγαίνει.

Όταν θα λάβει την απάντηση ότι δεν συνοδεύεται από κάποιον τότε θα σταματήσει την 4χρονη και μαζί με υπαλλήλους μιας καφετέριας θα ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Αμέσως στην οδό Αχαρνών θα σπεύσουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ όπου θα παραλάβουν την 4χρονη και θα την παραδώσουν στην μητέρα της που περίμενε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Recent Posts

Λάμπρος Χούτος – Ελένη Σύρρα: Ο γάμος που έρχεται και οι τρεις προτάσεις αγάπης

Την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους διανύουν ο Λάμπρος Χούτος και η Ελένη Σύρρα,…

Παναγιώτης Περπερίδης: «Η τηλεόραση μπορεί να γίνει ξανά χώρος δημιουργίας και ουσίας»

Ο Παναγιώτης Περπερίδης μιλά ανοιχτά για τη σημερινή εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης, τις προκλήσεις του…

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έγινε μητέρα για δεύτερη φορά – Το τρυφερό στιγμιότυπο έξω από το μαιευτήριο

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος,…

Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου μετά το σοβαρό τροχαίο στα Γιάννινα

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος νοσηλεύεται στη…

Ετεοκλής Παύλου για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά του»

Τη δική του τοποθέτηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έκανε ο Ετεοκλής Παύλου, σχολιάζοντας δημόσια τη…

Η κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε απαντά στα επικριτικά σχόλια: «Γιατί πρέπει να μετρά μόνο η εμφάνιση;»

Με ένα αιχμηρό αλλά ειλικρινές μήνυμα, η 26χρονη κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε θέλησε να απαντήσει…