Το πλοίο Blue Horizon αφού ξεκίνησε στην ώρα του από το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης χθες στις 21:00, παρουσίασε βλάβη στη δεξιά του κύρια μηχανή με αποτέλεσμα να πλέει με μειωμένη ταχύτητα και να φτάσει τελικά στον Πειραιά με έξι ώρες καθυστέρηση.
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για τους 930 επιβάτες που ζητούσαν να ενημερωθούν για το πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους. Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το πλοίο θα φτάσει στον Πειραιά στις 10πμ ωστόσο τελικά έδεσε στις 12.30, με τους επιβάτες να κλείνουν τέσσερις ώρες εν πλω.
Διαβάστε επίσης: Παξοί: Στις φλόγες ιστιοφόρο – Καλά στην υγεία τους οι επτά επιβαίνοντες
Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ήταν φυσικό υπήρξε εκνευρισμός, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που κινδύνευσαν να χάσουν – ή έχασαν – κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς που θα έπαιρναν από την πρωτεύουσα.
Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης μετά τη βύθιση του καταμαράν «Filo Jet» ανοιχτά της Κερύνειας,…
Η επιστροφή της Σάντρα Μπούλοκ και της Νικόλ Κίντμαν στο σύμπαν του «Practical Magic» μπορεί…
Μια διαφορετική πλευρά των καλοκαιρινών της διακοπών μοιράστηκε με τους followers της η Μπέλα Χαντίντ,…
Μια ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Σάκης Κατσούλης,…
Την προσοχή των φωτογράφων συγκέντρωσαν στη Βενετία ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, με…
Μια γλυκιά ματιά στην προσωπική της ζωή θέλησε να δώσει η Μαριάννα Πολυχρονίδη, δημοσιεύοντας στα…