Categories: Ελλάδα

«BUONGIORNO» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ_ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20

«BUONGIORNO»

ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 09:20

Το «Buongiorno», με τη Φαίη Σκορδά, ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή του από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09:20, στο MEGA.

 

Η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA έρχεται για δεύτερη σεζόν για να φέρει ξανά την αισιοδοξία και την ενέργεια στην καθημερινότητα των τηλεθεατών. Το «Buongiorno» κατάφερε να εδραιωθεί και να κυριαρχήσει στην πρωινή ζώνη, επιβεβαιώνοντας πως η επιτυχία δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ουσιαστικής θεματολογίας που αγγίζει την επικαιρότητα και μιας οικοδέσποινας που συνδέεται βαθιά με το τηλεοπτικό κοινό.

 

Η Φαίη Σκορδά απέδειξε την περσινή σεζόν την τηλεοπτική της ωριμότητα, διανύοντας ίσως την καλύτερη στιγμή στην καριέρα της. Η Φαίη ξεχώρισε με τον καθαρό της λόγο, την έμφυτη ευγένεια και την πηγαία ζεστασιά που εμπνέει εμπιστοσύνη και οικειότητα. Η επιτυχία του «Buongiorno» είναι συνυφασμένη με την ικανότητά της να δημιουργεί έναν αληθινό διάλογο με το κοινό της.

 

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα βρεθεί ξανά η γνώριμη πλέον ομάδα της, όπου κάθε μέλος ξεχωρίζει με τη μοναδική του προσωπικότητα: ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον αυθορμητισμό και το πάντα εύστοχο σχόλιό του, η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την κριτική ματιά της, η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική και φρέσκια δυναμική της, η Κατερίνα Ζαρίφη με το αστείρευτο χιούμορ και την εκρηκτική της παρουσία. Στην παρέα προστίθεται ο Άρης Καβατζίκης, έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή πορεία στα media, που διακρίνεται όχι μόνο για την επαγγελματική του καταξίωση, αλλά και την ανεπιτήδευτη θετική διάθεσή του. Την ομάδα ενισχύει ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης. Με σοβαρότητα, σύγχρονη ματιά στην ενημέρωση και μάχιμο ρεπορτάζ, θα μεταφέρει καθημερινά την τρέχουσα επικαιρότητα.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βετεράνος της ελληνικής τηλεόρασης, συνεχίζει και φέτος, ως η φωνή που ανατρέπει τις ισορροπίες με τον ξεχωριστό, αιχμηρό λόγο του.

 

Η Βίκυ Παγιατάκη παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει πρωτότυπες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό τραπέζι.

 

Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά επιστρέφει για να κάνει και φέτος τη διαφορά.

 

Δείτε το trailer εδώ:

«BUONGIORNO» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20

 

#Buongiorno

Recent Posts

Γιος του Γιώργου Παπαδάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του που άγγιξε το κοινό

Ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα μοιράστηκε ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη…

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με ρομαντική έκπληξη δίπλα στη θάλασσα

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία τα γιόρτασε στις εξωτικές…

Πιλότος «σχεδίασε» στον ουρανό το μήνυμα «I am bored» πετώντας πάνω από Αγγλία και Ουαλία

Ένα διαφορετικό και απρόσμενο μήνυμα εμφανίστηκε στους χάρτες πτήσεων, όταν ένας πιλότος χρησιμοποίησε την πορεία…

Θλίψη στον μουσικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Λαγογιάννης

Βαρύ πένθος προκάλεσε στον χώρο της ελληνικής μουσικής η είδηση του θανάτου του Γιώργου Λαγογιάννη.…

Νέα εξέλιξη στην οικογένεια του Μπραντ Πιτ – Ζαχάρα και Μάντοξ απομακρύνονται και τυπικά από το επώνυμό του

Νέο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στις σχέσεις του Μπραντ Πιτ με δύο από τα παιδιά…

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Δευτέρας (13/7)

  Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Δευτέρας (13/7)   ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ…