Εκτός καραντίνας πλέον πρέπει όλοι να τηρούμε τις αποστάσεις για να μην έχουμε νέα έξαρση του κορωνοιού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Covid-19 εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan,επαρχία Hubei, στην Κίνα.
Συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV).
Η ασθένεια κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο ιό.
Η ασθένεια προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα (όπως η γρίπη) με συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό και, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, δυσκολία στην αναπνοή.
Δεν ξεχνάμε ότι προστατευόμαστε:
Σύμφωνα με το trackcorona.live ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 122.812.233 ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 2.709.627. Στη χώρα μας ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 235,611 ενώ οι νεκροί παρέμειναν στους 7,421.
Για τα επαγγελματικά του σχέδια και το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ξεκαθαρίζοντας…
Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό μίλησε η Ρία Ελληνίδου για το «μυστικό» πίσω από την εμφάνισή…
Με μια δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τον Δημήτρης Ουγγαρέζος, χρησιμοποιώντας μια…
Με μια σύντομη αλλά χαρακτηριστική απάντηση αντέδρασε η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο…
Μια ξεχωριστή στιγμή χάρισε στους περαστικούς ο Πάνος Βλάχος, όταν εμφανίστηκε με την κιθάρα του…
Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την Κένταλ Τζένερ και τον Τζέικομπ Ελόρντι να είναι ζευγάρι…