Συνολικά, 327 άνεργοι έχουν ήδη προσληφθεί σε νέες θέσεις εργασίας μέσω του νέου προγράμματος της ΔΥΠΑ για την επιδότηση της απασχόλησης στον Έβρο, ενώ 86 άνεργοι έχουν ήδη εγκριθεί για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση μέσω της νέας δράσης νέας επιχειρηματικότητας για τον Έβρο.
Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο η ΔΥΠΑ υλοποίησε 3 νέες δράσεις για την ενίσχυση της αγοράς εργασίας στον Έβρο, συνολικού προϋπολογισμού 18,5 εκ. ευρώ.
Πρόγραμμα δημιουργίας 600 νέων θέσεων εργασίας
Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 600 νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη ανέργων, όλων των ηλικιών. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών (έως τα 1.250 € μηνιαία) για διάστημα έως 18 μήνες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 13.800.000 €.
Πρόγραμμα δημιουργίας 200 νέων επιχειρήσεων από ανέργους
Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων επιχειρήσεων από 200 ανέργους, όλων των ηλικιών, με συνολική επιδότηση 14.800 € ανά επιχείρηση για 12 μήνες. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 2.960.000 €.
Πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας 200 νέων ανέργων σε δράσεις αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής
Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας για 200 ανέργους 18-30 ετών, διάρκειας 7 μηνών, σε δράσεις αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και προστασίας του περιβάλλοντος. Η ΔΥΠΑ θα καταβάλλει απευθείας τον κατώτατο μισθό (με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές), καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 1.700.000 €.
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, με…
Η Σούρι, κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, προχώρησε και επίσημα στην αφαίρεση…
Για την πορεία της στην υποκριτική και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει κάθε νέα…
Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Αριάνα Γκράντε, καταθέτοντας αγωγή εναντίον ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στη…
Ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της υγείας της έστειλε η Εβίτα Αγαΐτση μέσα από…
Ξέγνοιαστες στιγμές των καλοκαιρινών του διακοπών απολαμβάνει ο Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες. Ο γιος του…