Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ένας άνδρας από την Πάτρα που κατέθεσε 51.271 ευρώ για να αγοράσει αυτοκίνητο και δεν το παρέλαβε ποτέ.
Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα είδε σε ιστοσελίδα αγγελία από τον δράστη που του προσέλκυσε το ενδιαφέρον. Αφού επικοινώνησαν, ο δράστης καθοδήγησε τον άνδρα να εισέλθει σε έναν ψεύτικο σύνδεσμο που προσομοίαζε με την ιστοσελίδα και κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει το χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού.
Το αυτοκίνητο δεν παραδόθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα το θύμα να αντιληφθεί την απάτη και να απευθυνθεί στις Αρχές, σύμφωνα με το pelop.gr.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για απάτη, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για την ταυτοποίησή του.
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή στους πολίτες για ύποπτες διαδικτυακές αγγελίες και συναλλαγές με άγνωστους πωλητές.
Η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της στιγμές και δεν διστάζει να μοιράζεται εικόνες από…
Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ώρες, καθώς νέο κύμα ζέστης επηρεάζει τη χώρα.…
Τις ομορφιές της Πάρου απολαμβάνει ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος άφησε για λίγο πίσω του…
Μια ιδιαίτερα χαρούμενη οικογενειακή στιγμή έζησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, καθώς ο…
Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που πλήττουν τη Γαλλία έχουν προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και…
Μετά την απόδρασή τους στο Παρίσι, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα επέλεξαν έναν…