Η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, κατασχέοντας αρχεία που αφορούν το 2025. Η ενέργεια εντάσσεται σε έρευνες για πιθανές παρατυπίες και αναμένεται να ρίξει φως σε υποθέσεις διαχείρισης πόρων και χρηματοδοτήσεων του οργανισμού.
Έφοδο πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (30.10.2025) η οικονομική αστυνομία στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η οικονομική αστυνομία που ανήκει στο ελληνικό FBI, πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για να κατασχέσει τα αρχεία αιτήσεων του 2025.
Η έφοδος και η κατάσχεση των αρχείων εντάσσεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που κάνει η Οικονομική Αστυνομία για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Είχε προηγηθεί έφοδος της OLAF (Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης) στις 13 Οκτωβρίου για έγγραφα που αφορούσαν στη λειτουργία του Οργανισμού, αλλά και κάποιες από τις συμβάσεις που είχε υπογράψει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Υπενθυμίζεται πως 13 άτομα προφυλακίστηκαν στο πλαίσιο του σκανδάλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ τη Δευτέρα (27.10.2025) ολοκληρώθηκε η μακρά διαδικασία με τις απολογίες των συνολικά 37 συλληφθέντων.
Μια ξεχωριστή βραδιά στην Ίμπιζα πέρασαν η Άννα Βίσση και η Δήμητρα Κούστα, οι οποίες…
Με μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση, ο γιος του Μιχάλης Μόσιος αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα…
Την καλοκαιρινή της διάθεση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Δωροθέα Μερκούρη, δημοσιεύοντας ένα…
Στα βήματα των διάσημων γονιών της φαίνεται πως βαδίζει η Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ…
Νέα συζήτηση έχει προκαλέσει μια δήλωση της Λουπίτα Νιόνγκο σχετικά με το έργο του Όμηρος…
Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις της διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας πρόκειται να λάβει ο Τζορτζ Κλούνεϊ,…