Η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, κατασχέοντας αρχεία που αφορούν το 2025. Η ενέργεια εντάσσεται σε έρευνες για πιθανές παρατυπίες και αναμένεται να ρίξει φως σε υποθέσεις διαχείρισης πόρων και χρηματοδοτήσεων του οργανισμού.
Έφοδο πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (30.10.2025) η οικονομική αστυνομία στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η οικονομική αστυνομία που ανήκει στο ελληνικό FBI, πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για να κατασχέσει τα αρχεία αιτήσεων του 2025.
Η έφοδος και η κατάσχεση των αρχείων εντάσσεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που κάνει η Οικονομική Αστυνομία για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Είχε προηγηθεί έφοδος της OLAF (Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης) στις 13 Οκτωβρίου για έγγραφα που αφορούσαν στη λειτουργία του Οργανισμού, αλλά και κάποιες από τις συμβάσεις που είχε υπογράψει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Υπενθυμίζεται πως 13 άτομα προφυλακίστηκαν στο πλαίσιο του σκανδάλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ τη Δευτέρα (27.10.2025) ολοκληρώθηκε η μακρά διαδικασία με τις απολογίες των συνολικά 37 συλληφθέντων.
Μια ιδιαίτερα προσωπική πλευρά του αποκάλυψε ο Άντριου Γκάρφιλντ, μιλώντας ανοιχτά για την επιθυμία του…
Για πρώτη φορά με τόσο προσωπικό τρόπο μίλησε η Σάντρα Μπούλοκ για τη δύσκολη περίοδο…
Με έναν τρόπο που ταιριάζει απόλυτα στην ακομπλεξάριστη στάση της απέναντι στον χρόνο γιόρτασε η…
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση γιόρτασε η Τζένιφερ Λόπεζ την Labor Day, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της…
Η Σελίν Ντιόν έχει κάνει το Παρίσι το προσωπικό της fashion stage τις τελευταίες ημέρες,…
Τα 58 του χρόνια συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής και, με αφορμή τα γενέθλιά του, έκανε…