Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Diamond League του Λονδίνου, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5,95 μέτρα και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την παρουσία του στην παγκόσμια ελίτ του αγωνίσματος.
Ο Καραλής είχε σταθερή παρουσία στον αγώνα και κατάφερε να περάσει τον πήχη στα 5,95 μ., μια επίδοση που αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη φετινή του πορεία. Ο Έλληνας αθλητής έδειξε ανταγωνιστικός απέναντι σε κορυφαίους άλτες του επί κοντώ και πρόσθεσε μία ακόμη αξιόλογη εμφάνιση στο ενεργητικό του.
Το μεγάλο όνομα του αγώνα, ο Αρμάντ Ντουπλάντις, δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, καθώς ο Σουηδός παγκόσμιος ρέκορντμαν εγκατέλειψε τη διοργάνωση, χωρίς να συνεχίσει μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η συμμετοχή στο Diamond League του Λονδίνου αποτέλεσε ακόμη μία ευκαιρία για τον Καραλή να δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο, απέναντι στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Με συνέπεια και ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει να διεκδικεί σημαντικές διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.
Η φετινή σεζόν παραμένει γεμάτη προκλήσεις για τον Καραλή, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει πως ανήκει στην κορυφή του παγκόσμιου επί κοντώ.
Η γυμναστική δεν αποτελεί μόνο έναν τρόπο για να διατηρούμε το σώμα μας δυνατό και…
Δείτε video View this post on Instagram A post shared by MEGA News…
Στην Ίμπιζα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κιάρα Φεράνι, έχοντας στο πλευρό της τον…
Την Ελλάδα επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Νία Βαρντάλος και ο σύντροφός της,…
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό φαίνεται πως απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα,…
Νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο μοιράστηκε η Δώρα Παντέλη με τους…