Categories: Uncategorized

Έναντι 300 ευρώ μπορεί να αποκτήσει κάποιος πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, άνευ…εμβολίου!

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να πάρουν το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ερωτήματα προκύπτουν από την καταγγελία της μητέρας της 38χρονης στο MEGA, ότι η γυναικολόγος της ήταν εκείνη που είχε αποτρέψει την 38χρονη από το να εμβολιαστεί. 

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο κ. Ηρακλής Τσανικίδης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας. 

«Ακούσαμε ότι έκανε κάποια δήλωση η μητέρα της 38χρονης. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την οικογένεια. Αν δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο δεν μπορεί να ξεκινήσει έλεγχος. Μίλησα, τελικά με το σύζυγο της θανούσας που μου είπε ακριβώς τα αντίθετα από όσα λέει η μητέρα της 38χρονης. Ότι η γυναικολόγος της είχε πει ότι έπρεπε να το κάνει το εμβόλιο, και ότι όλη η οικογένεια δεν είχε εμβολιαστεί, αλλά υπήρχε άρνηση από τη μεριά της οικογένειας. Να μιλήσω με τη γυναικολόγο να πω τι; Ότι ακούστηκε αυτό από τη μητέρα του θύματος; Μπορεί να με κατηγορήσει η συνάδελφος ότι τη συκοφαντούμε. Σε όποια καταγγελία έχουμε μιλάμε με τον συνάδελφο», είπε ο κ. Τσανικίδης. «Όπως κατάλαβα δεν είχε εμβολιαστεί κανείς στην οικογένεια, αυτό κατάλαβα όταν μίλησα με το σύζυγο. Στην πόλη τη δική μας το 97% των γιατρών είναι εμβολιασμένοι. Μπορεί να έχουμε χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού ως περιοχή, αλλά ως γιατροί εμείς δώσαμε μεγάλο αγώνα για να πείσουμε τους συναδέλφους μας», συνέχισε. «Η μητέρα της 38χρονης πρέπει να κάνει επίσημα την καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο», τόνισε κλείνοντας ο κ. Τσανικίδης.

Recent Posts

Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Μην ξαναμιλήσεις ποτέ για τη σύζυγό μου» – Η απάντηση σε σχόλιο για τη Νίκολα Πελτζ

Την έντονη αντίδραση του Μπρούκλιν Μπέκαμ προκάλεσε ένα σχόλιο που αφορούσε την εμφάνιση της συζύγου…

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Οικογενειακή απόδραση στο Μεγανήσι – Οι φωτογραφίες

Στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής απολαμβάνουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, οι οποίοι…

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Στη Ρόδο με τον γιο τους – «Τα ταξίδια είναι λίγο πιο κουραστικά πια, αλλά και πιο όμορφα»

Τη Ρόδο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν,…

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο – Τα φιλιά στην παραλία

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, με…

Πάρις Χίλτον: Από την Αστυπάλαια στη Σαντορίνη – «Το καλοκαίρι μας στα καλύτερά του στην Ελλάδα»

Τις ομορφιές της Ελλάδας συνεχίζει να απολαμβάνει η Πάρις Χίλτον, η οποία μοιράστηκε με τους…

Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά και λουλουδένιο στέμμα στη Ζανζιβάρη – «Σαν βασίλισσα της ζούγκλας»

Μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη μέσα από το νέο φωτογραφικό…