Η μεγάλη τραγωδία με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στο Λος Άντζελες και έχουν κάψει χιλιάδες δέντρα, σπίτια και έχει αναγκάσει τους πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, φαίνεται πως ευαισθητοποίησε τον κόσμο, με την Εύα Λονγκόρια να προχωρά σε μια συγκινητική κίνηση για να στηρίξει όσους επηρεάστηκαν.
Η Λατίνα σταρ, γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία, προσέφερε 50.000 δολάρια στην οργάνωση «This Is About Humanity», στηρίζοντας όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τις οικογένειες που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η Εύα Λονγκόρια εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές και μιλά για την απώλεια πολλών ανθρώπων, οι οποίοι είδαν κόπους μίας ζωής να χάνονται.
«Ήταν μια τραγική εβδομάδα», ξεκίνησε να λέει η σταρ συγκινημένη στην αρχή του κλιπ που ανάρτησε στο Instagram και συνέχισε λέγοντας: «Καταστροφική για τόσους πολλούς ανθρώπους, τόσους πολλούς φίλους που έχασαν πολλά… αναμνήσεις και αγαθά για τα οποία έχουν δουλέψει πολύ σκληρά».
Τέλος, η Εύα Λονγκόρια περιέγραψε τη δική της προσπάθεια να βοηθήσει φιλοξενώντας στο σπίτι της φίλους που εκτοπίστηκαν. «Το σπίτι μου είναι γεμάτο από φίλους από άλλες περιοχές», είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Η Shakira μίλησε για τη μακροχρόνια σύνδεσή της με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα με το…
Το μεταλλικό νερό αποτελεί βασική επιλογή ενυδάτωσης για πολλούς ανθρώπους, καθώς περιέχει φυσικά μέταλλα και…
Υπόθεση σοκ έχει προκαλέσει στη Σουηδία η καταδίκη άνδρα σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, καθώς κρίθηκε…
Φουντώνουν οι φήμες γύρω από τη σχέση του Τομ Χόλαντ και της Ζεντάγια, μετά από…
Για ακόμη μία φορά η Μπιάνκα Σενσόρι τράβηξε τα βλέμματα με την εκκεντρική της εμφάνιση…
Με χιουμοριστική διάθεση μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος, αποκαλύπτοντας πως είχαν επικοινωνία…