Οι ογκώσεις σάκοι που κουβαλούσαν αγκομαχώντας δύο αλλοδαποί στα Ιωάννινα, το βράδυ του Σαββάτου, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και τους σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο.
Μόλις άνοιξαν τους σάκους, διαπίστωσαν ότι περιείχαν συνολικά 1.000 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο Ιωαννίνων που θα υπολογίσει το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών υπέρ του δημοσίου.
Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή: protothema.gr
Σε προσωπικές αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή προχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος, μιλώντας με ειλικρίνεια…
Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιλώντας για τη σχέση της με τη…
Ξεχωριστή ήταν η φετινή καρναβαλική γιορτή στην Ξάνθη, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναλαμβάνει τον…
Δείτε το video Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από…
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ευλαμπία Ρέβη, δημοσιεύοντας νέα φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είχε ενημερωθεί ήδη από…