Ταυτόχρονα αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινούνται και τα ραντεβού της τρίτης δόσης καθώς χθες, Δευτέρα 22/11, επιτεύχθηκε αριθμός-ρεκόρ με 153.000 πολίτες να κλείνουν το ραντεβού τους. Μάλιστα, χθες, 25.000 ήταν τα ραντεβού που ρυθμίστηκαν για την πρώτη δόση.
Υπενθυμίζεται ότι η χορήγηση τρίτης δόσης θα γίνεται με την συμπλήρωση 6μηνου από την δεύτερη δόση με τα εμβόλια Pfizer ή AstraZeneca ή Moderna. Η αναμνηστική δόση γίνεται με mRNA εμβόλιο της Pfizer ή μισή δόση του εμβολίου της Moderna.
Σε όσους εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson η αναμνηστική δόση γίνεται στους δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό τους, με τα εμβόλια Pfizer, Moderna (μισή δόση) και το εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Στην ειδική ομάδα των ανοσοκατασταλμένων η αναμνηστική δόση γίνεται ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.
Ο γιος του Ρομπ και της Μισέλ Ράινερ μιλά για πρώτη φορά για την τραγωδία…
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, γνωστή και ως «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου», η…
Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ξανά κατοικία στο Λος Άντζελες φαίνεται να εξετάζει η Μαντόνα, καθώς…
Tη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026, το MEGA NEWS 104,6 ανοίγει τα μικρόφωνά του και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην…
Με μια νέα, άκρως θηλυκή καμπάνια επιλέγει η Σίντνεϊ Σουίνι να υποδεχθεί τον μήνα των…
Οι φωτογραφίες με τον μικρό Πάρη από τις Μαλδίβες και το χιουμοριστικό μήνυμα της influencer…