Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 113 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.565 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 30, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.135 θάνατοι.Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 333 (60.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 81.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 289 (86.79%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 44 (13.21%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.210 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 206 (ημερήσια μεταβολή +15.73%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 179 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Γιώργου Γεροντιδάκη στη Μύκονο, όπου…
Μια μουσική συνεργασία που ήδη συζητείται έντονα στα διεθνή μέσα ανακοίνωσαν ο Usher και ο…
Σε γιορτινή και οικογενειακή διάθεση βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή…
Ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά τους μοιράστηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα…
Δείτε το video Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από…
Τρυφερές οικογενειακές στιγμές επέλεξε να δημοσιεύσει ο Light, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τον γιο του στα…