Για την υπόθεση μίας γιαγιάς στη Λαμία που είχε βγει να πουλήσει στη λαϊκή χόρτα που είχε μαζέψει, στην οποία δόθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο Κυριάκος Καραγιάννης, δημοσιογράφος του lamiareport.gr.
Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, η ηλικιωμένη κυρία που έχει χάσει δύο παιδιά, τον άντρα της, το γαμπρό της και τον 27χρονο εγγονό της.
«Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου, και εγώ τους είπα ότι βγήκα να πουλήσω και ότι δεν έχω άδεια. Και με έγραψαν. Έχω χρόνια που βγαίνω στη λαϊκή. Από τότε που έχασα τα παιδιά μου, βγαίνω συνέχεια. Και δεν μπορώ να κάθομαι μέσα στο σπίτι, έχω παντού φωτογραφίες και όπου κοιτάζω βλέπω πεθαμένους. Μου είπαν ότι αν βγω αύριο θα με ξαναγράψουν. Εγώ ζητάω απλώς να βγαίνω έξω», είπε η ίδια η ηλικιωμένη κυρία, μιλώντας στο lamiareport.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας, και συζήτησαν την περίπτωση αυτή.
Έτσι, αποφασίστηκε να μην ισχύσει τελικά το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.
Πηγή: in.gr
Με περηφάνια αλλά και απόλυτη σιγουριά μίλησε η μητέρα της Antigoni Buxton για τη συμμετοχή…
Σε «ναυάγιο» φαίνεται να οδηγούνται οι προσπάθειες εξωδικαστικής επίλυσης της διαμάχης ανάμεσα στη Μπλέικ Λάιβλι…
Με αιχμηρό λόγο τοποθετήθηκε ο Τριαντάφυλλος για τη μουσική του πορεία και την προβολή των…
Σε μια σημαντική επαγγελματική εξέλιξη προχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης, καθώς συμμετέχει σε ταινία διεθνούς παραγωγής,…
Η Μαρία Κωνσταντάρου μιλάει ανοιχτά για μια σοκαριστική εμπειρία που βίωσε, αποκαλύπτοντας ότι παραλίγο να…
Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ Χριστίνας Πολίτη και Άννας Βίσση, αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει…