Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λήμνο, όταν 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 200 μέτρων. Ο νεαρός ανασύρθηκε από τις δυνάμεις διάσωσης χωρίς τις αισθήσεις του.
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα (18/1/2026) στη Μύρινα της Λήμνου από τροχαίο ατύχημα όταν 20χρονος έπεσε από γκρεμό και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Τηγάνι, νοτιοδυτικά της Λήμνου, όταν οδηγός μηχανής οχήματος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα.
Η περιοχή χαρακτηρίζεται από απόκρημνο και δύσβατο ανάγλυφο, γεγονός που δυσχέρανε την επιχείρηση προσέγγισης.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Μύρινας.
Μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας το…
Μια περιπέτεια υγείας που προκάλεσε ανησυχία στην οικογένειά τους αντιμετώπισαν ο Σάκης Ρουβάς και η…
Νέα στιγμιότυπα από τη Νότια Γαλλία έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων, καθώς η…
Έντονη κινητικότητα προκάλεσε στα social media μια διαδικτυακή κίνηση του Νίνο και της Ζόζεφιν. Οι…
Μια προσωπική απόφαση φαίνεται πως πήρε η Κέιτ Κάσιντι, καθώς αφαίρεσε ένα από τα τατουάζ…
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ισπανία απολαμβάνει η Εύα Λονγκόρια, με νέες φωτογραφίες από την…