Άνθρωπος που ήταν μέσα στο σπίτι τους, μέσα στην επιχείρησή τους, αποδείχθηκε πως κακοποιούσε το παιδί τους και η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λάρισας.
Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 45χρονος, που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις χωρίς συναίνεση και χωρίς βια, περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν καλό οικογενειάρχη που δεν θα πείραζε ποτέ ένα παιδί.
Κλονισμένοι οι γονείς, που δεν έχουν ξεπεράσει τον εφιάλτη, περιέγραφαν όσα έζησε το παιδί τους, το οποίο είχε εμπιστοσύνη στον υπάλληλο τους, όπως και οι ίδιοι.
Η δίκη, μετά από αναβολές και διακοπές έγινε κεκλεισμένων των θυρών για ευνόητους λόγους και το δικαστήριο δεν πείστηκε από την απολογία του κατηγορούμενου, που πήρε τον δρόμο για την φυλακή.
Για τη σχέση της με τη μητέρα της, Ντέμπι Ρόου, και την πρώτη ουσιαστική επανασύνδεσή…
Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού απολαμβάνει η Ελένη Βουλγαράκη στην Αντίπαρο, έχοντας στο πλευρό της…
Στη Σαντορίνη βρίσκεται η Paris Hilton, επιλέγοντας ένα από τα πιο εμβληματικά ελληνικά νησιά για…
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκαν για ακόμη μία φορά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά…
Ανοιχτά για τη μακροχρόνια μάχη της με την ψωρίαση μίλησε η Κιμ Καρντάσιαν, περιγράφοντας όχι…
Η Πέμπτη φέρνει έντονη κινητικότητα, συζητήσεις και ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα, τόσο στην προσωπική όσο και…