Categories: Ελλάδα

MEGA: «BUONGIORNO» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20

Το «Buongiorno», με τη Φαίη Σκορδά, ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή του από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09:20, στο MEGA.

 

Η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA έρχεται για δεύτερη σεζόν για να φέρει ξανά την αισιοδοξία και την ενέργεια στην καθημερινότητα των τηλεθεατών. Το «Buongiorno» κατάφερε να εδραιωθεί και να κυριαρχήσει στην πρωινή ζώνη, επιβεβαιώνοντας πως η επιτυχία δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ουσιαστικής θεματολογίας που αγγίζει την επικαιρότητα και μιας οικοδέσποινας που συνδέεται βαθιά με το τηλεοπτικό κοινό.

 

Η Φαίη Σκορδά απέδειξε την περσινή σεζόν την τηλεοπτική της ωριμότητα, διανύοντας ίσως την καλύτερη στιγμή στην καριέρα της. Η Φαίη ξεχώρισε με τον καθαρό της λόγο, την έμφυτη ευγένεια και την πηγαία ζεστασιά που εμπνέει εμπιστοσύνη και οικειότητα. Η επιτυχία του «Buongiorno» είναι συνυφασμένη με την ικανότητά της να δημιουργεί έναν αληθινό διάλογο με το κοινό της.

 

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα βρεθεί ξανά η γνώριμη πλέον ομάδα της, όπου κάθε μέλος ξεχωρίζει με τη μοναδική του προσωπικότητα: ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον αυθορμητισμό και το πάντα εύστοχο σχόλιό του, η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την κριτική ματιά της, η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική και φρέσκια δυναμική της, η Κατερίνα Ζαρίφη με το αστείρευτο χιούμορ και την εκρηκτική της παρουσία. Στην παρέα προστίθεται ο Άρης Καβατζίκης, έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή πορεία στα media, που διακρίνεται όχι μόνο για την επαγγελματική του καταξίωση, αλλά και την ανεπιτήδευτη θετική διάθεσή του. Την ομάδα ενισχύει ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης. Με σοβαρότητα, σύγχρονη ματιά στην ενημέρωση και μάχιμο ρεπορτάζ, θα μεταφέρει καθημερινά την τρέχουσα επικαιρότητα.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βετεράνος της ελληνικής τηλεόρασης, συνεχίζει και φέτος, ως η φωνή που ανατρέπει τις ισορροπίες με τον ξεχωριστό, αιχμηρό λόγο του.

 

 

Η Βίκυ Παγιατάκη παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει πρωτότυπες συνταγές και ιδέες για το καθημερινό τραπέζι.

 

Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά επιστρέφει για να κάνει και φέτος τη διαφορά.

 

«BUONGIORNO» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20

 

#Buongiorno

Recent Posts

Πρόστιμα σε Jacobs και PepsiCo για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Παρέμβαση της Αρχής Ελέγχου Αγοράς

Σημαντικά πρόστιμα επιβλήθηκαν στις εταιρείες Jacobs και PepsiCo, μετά από ελέγχους που διαπίστωσαν υπέρβαση του…

Ακύλας: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη Eurovision – «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ»

Μετά την εμφάνισή του στη Eurovision, ο Ακύλας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα…

Μαίρη Κοντολούρη: Ο σκύλος μου εντόπισε καρκίνο που η μαστογραφία δεν είχε διαγνώσει

Η δημοσιογράφος Μαίρη Κοντολούρη μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία, αποκαλύπτοντας πως ο σκύλος της ανίχνευσε ένα…

Μαλδίβες: Θανατηφόρο ατύχημα για 5 δύτες– Η «παγίδα» του σπηλαίου που δεν άφηνε διαφυγή

Σοκ προκαλεί ο θάνατος πέντε δυτών στις Μαλδίβες, οι οποίοι φαίνεται να εγκλωβίστηκαν σε σπήλαιο…

Μασούτης: Σχέδιο απορρόφησης εργαζομένων μετά την εξαγορά της Κρητικός – Τι θα γίνει με τα καταστήματα

Σε φάση αναδιάρθρωσης εισέρχεται ο κλάδος των σούπερ μάρκετ μετά την εξαγορά της Κρητικός από…

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Τετάρτης (20/5)

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Τετάρτης (20/5)     ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ…