Categories: Ελλάδα

MEGA News 104,6: Στον αέρα το νέο ραδιόφωνο του MEGA – Οι δημοσιογράφοι που ανέλαβαν τα μικρόφωνα

Μια νέα σελίδα στα ερτζιανά άνοιξε το πρωί της Δευτέρας 31 Αυγούστου, καθώς το MEGA News 104,6 εξέπεμψε για πρώτη φορά, εγκαινιάζοντας ένα νέο 24ωρο ενημερωτικό ραδιόφωνο. Το πρώτο σήμα του σταθμού ακούστηκε στις 06:00, με στόχο την άμεση ενημέρωση, το ρεπορτάζ, την ανάλυση και τον σχολιασμό της επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο νέο εγχείρημα της ALTER EGO MEDIA συμμετέχει μια πολυπρόσωπη δημοσιογραφική ομάδα, με γνωστά ονόματα της ενημέρωσης να βρίσκονται μπροστά από τα μικρόφωνα. Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής ενημέρωσης είναι ο Γιώργος Κακούσης, ενώ διευθυντής προγράμματος είναι ο Νίκος Νικολακόπουλος.

Την πρώτη «καλημέρα» στους ακροατές είπαν ο Γιώργος Κακούσης και ο Βασίλης Τσεκούρας, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στον αέρα από τις 06:00 έως τις 08:00 με την εκπομπή «Πρωινό Predator». Στην πρώτη τους εκπομπή συνδέθηκαν και με την «Κοινωνία Ώρα MEGA», δίνοντας το στίγμα του νέου σταθμού.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ενημερωτικές εκπομπές, πολιτικό και κοινωνικό σχολιασμό, συνεντεύξεις, αναλύσεις, αθλητική ενημέρωση, αλλά και επικοινωνία με τους ακροατές. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μαρία Αλυφαντή, ο Δημήτρης Τάκης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ ξεχωριστή θέση έχει και η αθλητική ενημέρωση.

Στο νέο ραδιόφωνο του MEGA υπάρχουν, παράλληλα, και διαφορετικές φωνές που έρχονται να προσθέσουν άλλο ύφος στο καθημερινό πρόγραμμα. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης από την «Ελληνοφρένεια», οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δική τους εκπομπή.

Η φιλοσοφία του MEGA News 104,6 βασίζεται σε έναν συνδυασμό άμεσης πληροφόρησης και διαφορετικών προσεγγίσεων στα γεγονότα, με τον ακροατή να έχει ενεργό ρόλο μέσα από την επικοινωνία με τους δημοσιογράφους. Το πρόγραμμα καλύπτει όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, με στόχο το ραδιόφωνο να βρίσκεται διαρκώς στην καρδιά της επικαιρότητας.

Η σημερινή πρεμιέρα σηματοδοτεί ουσιαστικά την είσοδο του MEGA και στα FM, διευρύνοντας την παρουσία του ομίλου στην ενημέρωση και δημιουργώντας ένα νέο ραδιοφωνικό «οικοσύστημα» γύρω από το MEGA News 104,6.

Recent Posts

Σούπερ μάρκετ: Μειώσεις τιμών σε 1.660 προϊόντα από τη Δευτέρα – Έως 30% χαμηλότερες τιμές

Ποια προϊόντα αφορά η νέα πρωτοβουλία και πώς μπορούν οι καταναλωτές να εντοπίζουν τις πραγματικές…

Τατιάνα Μπλάτνικ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Νέα Υόρκη – Το ξεχωριστό dinner και η ιδιαίτερη επιστροφή

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια η Τατιάνα Μπλάτνικ, ταξιδεύοντας…

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Κυριακής (30/8)

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Κυριακής (30/8)   ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ 18-54…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στιγμές τρόμου στη Ρόδο – «Μας έσωσε η Παναγία Τσαμπίκα»

Μια περιπέτεια που θα μπορούσε να είχε πολύ σοβαρές συνέπειες έζησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη…

Ουκρανία: 12 εκατομμύρια σχολικά βιβλία έχουν καταστραφεί πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς

Μία εβδομάδα πριν ανοίξουν τα σχολεία, ο πόλεμος αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην εκπαίδευση – Μεγάλες…

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Τα επόμενα βήματα των δικαιούχων – Τι ισχύει για τη β΄ φάση

Πότε θα λάβουν την ψηφιακή κάρτα όσοι κληρώθηκαν, πώς ενεργοποιείται και ποιοι έχουν δεύτερη ευκαιρία…