Η εξιστόρηση της θρυλικής πορείας του Ολυμπιακού από τη σύστασή του, στις 10 Μαρτίου του 1925, μέχρι τη μεγαλύτερη έως σήμερα ερυθρόλευκη διάκριση, την κατάκτηση του UEFA Conference League, ανέδειξε το MEGA Stories πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 15,9%. Στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού σημείωσε ποσοστό 13,1%.
Η κάλυψη για το ντοκιμαντέρ του MEGA Stories, με το πλούσιο αρχειακό υλικό και τις αφηγήσεις δεκάδων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού από τη δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα, ξεπέρασε τους 660.000 τηλεθεατές.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό κατέγραψε ποσοστό 27,2%.
Το MEGA Stories για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού ήταν γεμάτο αναμνήσεις, πολλή συγκίνηση και εξομολογήσεις παικτών, προπονητών και παραγόντων που σφράγισαν την πορεία του «Θρύλου», υπό τον ήχο των συνθημάτων που καθιστούν, διαχρονικά, τους φιλάθλους της ομάδας τον 12ο μεγάλο παίκτη της.
Οι τηλεθεατές που συντονίστηκαν μαζικά και παρακολούθησαν ένα ντοκιμαντέρ «για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι», θα έχουν την ευκαιρία να το ξαναδούν σε επανάληψη την Τρίτη 25 Μαρτίου, στις 15:50. Το δίωρο αφιέρωμα του MEGA Stories είναι ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του MEGA, megatv.com και στην υβριδική τηλεόραση, MEGA Play.
#MegaStories
Μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας το…
Μια περιπέτεια υγείας που προκάλεσε ανησυχία στην οικογένειά τους αντιμετώπισαν ο Σάκης Ρουβάς και η…
Νέα στιγμιότυπα από τη Νότια Γαλλία έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων, καθώς η…
Έντονη κινητικότητα προκάλεσε στα social media μια διαδικτυακή κίνηση του Νίνο και της Ζόζεφιν. Οι…
Μια προσωπική απόφαση φαίνεται πως πήρε η Κέιτ Κάσιντι, καθώς αφαίρεσε ένα από τα τατουάζ…
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ισπανία απολαμβάνει η Εύα Λονγκόρια, με νέες φωτογραφίες από την…