Categories: LifestyleΕλλάδα

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 00:40

Η Μέση Ανατολή βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, με την κλιμάκωση των συγκρούσεων να πυροδοτεί παγκόσμια ανησυχία. Η Νίκη Λυμπεράκη και η «Μεγάλη Εικόνα» τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 00:40, στο MEGA, καταγράφουν όλα τα τελευταία γεγονότα, που δοκιμάζουν τη σταθερότητα στην περιοχή αλλά και την παγκόσμια οικονομία.

Η εκπομπή μεταφέρει τις νεότερες κινήσεις από το μέτωπο, εξετάζει την πιθανότητα διεύρυνσης της πολεμικής σύρραξης, τις αντιδράσεις των χωρών του Κόλπου που βρέθηκαν στο στόχαστρο της Τεχεράνης μετά την ισραηλινοαμερικανική επίθεση και διερευνά τις προκλήσεις για την παγκόσμια ενεργειακή ασφάλεια.

 

Με αναλύσεις από ειδικούς, ρεπορτάζ από το μέτωπο και συζητήσεις στο στούντιο, η «Μεγάλη Εικόνα» επιχειρεί να αποτυπώσει το μέγεθος της κρίσης, να φωτίσει τους στρατηγικούς στόχους ΗΠΑ και Ισραήλ και να καταγράψει όλους τους πιθανούς κινδύνους τόσο για την περιοχή, όσο και για την Ευρώπη.

#MegaliEikona

Recent Posts

Μέσω διαδικτύου έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ ο υπερτυχερός που κέρδισε πάνω από 9,6 εκατ. ευρώ

Απόψε στις 22:00 το παιχνίδι κληρώνει 1 εκατ. ευρώ Το έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ…

Metron Analysis: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΕΛΑΣ, άνοδος για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη

Σταθερά πρώτη και με διαφορά 14,4 μονάδων από τη δεύτερη ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται…

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ακρωτηρίασαν τέσσερα δάχτυλα στην αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό…

Χάρης Δούκας: «Το Job Center δημιουργεί δρόμους προς την αυτονομία. Μέχρι σήμερα, 503 άνθρωποι έχουν βρει υποστήριξη και 138 μια θέση εργασίας»

Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υποστήριξης που δημιουργεί ουσιαστικές ευκαιρίες πρόσβασης στην εργασία Χάρης Δούκας: «Το Job…

Δανάη Μπάρκα: «Υπήρξαν κάποια θέματα υγείας, όχι δικά μου, αλλά μας έκαναν να είμαστε στο νοσοκομείο»

Για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε το τελευταίο διάστημα μίλησε η Δανάη Μπάρκα, αποκαλύπτοντας πως…