Στιγμιότυπο από περιοχή της Πάτρας, Πέμπτη 14 Αυγούστου 2025. Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς στην περιοχή από τα Συχαινά μέχρι του Ρωμανού της Πάτρας και οι δυνάμεις πυρόσβεσης αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες, με την μεγαλύτερη να βρίσκεται ανατολικά από την συνοικία της Αροής. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα και έξι ελικόπτερα, ενώ οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν σε διάσπαρτες εστίες και αναζωπυρώσεις, καθώς έχουν κοπάσει οι ισχυροί άνεμοι. (EUROKINISSI)
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αηδόνι στην Πρέβεζα.
Για την κατάσβεση της φωτιάς στην Πρέβεζα επιχειρούν 22 πυροσβέστες, με τη συνδρομή μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και 7 οχημάτων, 2 αεροσκαφών και 1 ελικοπτέρου.
Ήχησε το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
Το μήνυμα προειδοποιεί: «Δασική πυρκαγιά στις περιοχές Αηδόνι, Νάρκισσος και Βουβοπόταμος της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Χαρμόσυνα νέα για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, καθώς η πριγκίπισσα Ιμάν και ο σύζυγός…
Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Πέμπτης (9/7) ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ…
Η καλοκαιρινή περίοδος φέρνει έναν πιο ανάλαφρο ρυθμό, χωρίς όμως να αλλάζει η προτεραιότητα του…
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 39χρονης Μπερεζόφσκα, καθώς ο Ουκρανός που κατηγορείται…
Η Μπόνι Τάιλερ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς βίντεο από την πρόσφατη ερμηνεία…
Μια ξεχωριστή εμπειρία μοιράστηκε η Στεφανία Γουλιώτη με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από…