Μοχάμεντ Σαλάχ: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Μύκονο

Mohamed_Salah_2

Ο 32χρονος παίκτης της Λίβερπουλ απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων

Στη Μύκονο βρέθηκε ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο άσος του ποδοσφαίρου επέλεξε το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές, λίγο πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο 32χρονος βρέθηκε μάλιστα, πριν μερικές ημέρες σε γνωστή παραλία του νησιού. Εκεί τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Στα στιγμιότυπα, ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα φορώντας ένα λαχανί μαγιό.

Δείτε φωτογραφίες:

1551_MOHAMED_SALAH_172024
1522_MOHAMED_SALAH_172024
1494_MOHAMED_SALAH_172024
1449_MOHAMED_SALAH_172024
1413_MOHAMED_SALAH_172024

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ επισκέπτεται για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι το νησί των Κυκλάδων και αυτή τη φορά μάλιστα ήταν και δύσκολο να αναγνωριστεί καθώς ο 32χρονος Αιγύπτιος επιθετικός πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει λουκ κουρεύοντας την αγαπημένη του αφάνα.

Ωστόσο ο Ροντινέι σαν καλός αμυντικός που είναι δεν… έφαγε την προσποίηση του Σαλαχ και τον αναγνώρισε αμέσως με τους δύο ποδοσφαιριστές να φωτογραφίζονται μαζί.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις προπονήσεις των Πειραιωτών την προσεχή Τετάρτη (10/7), ενώ ο επιθετικός της Λίβερπουλ αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία το Σάββατο (13/7) και να ενταχθεί στην προετοιμασία των Reds που έχει ήδη ξεκινήσει.