Μου ζήτησαν €50.000 μια ημέρα πριν την εκδήλωση, καταστράφηκα, ξεσπά θύμα των υπαλλήλων της ΕΤΑΔ

Ο Διονύσης Κυνηγαλάκης καταγγέλει στο protothema.gr τι συνέβη όταν θέλησε να μισθώσει την Ακτή Βουλιαγμένης για ένα μεγάλο μουσικό event

Το modus operandi των μελών του κυκλώματοςπαράνομων μισθώσεων που δρούσε εντός της ΕΤΑΔ και αποδομήθηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα του Τμήματος Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφει ένα από τα θύματα της συμμορίας στο «ΘΕΜΑ».

Τα μέλη της ομάδας, μεταξύ των οποίων και δύο υπάλληλοι, στην αρχή παρουσιάζονταν στο υποψήφιο θύμα τους φιλικοί. «Φορούσαν» το χαμόγελό τους, μιλούσαν ευγενικά, δήλωναν σίγουροι για το αποτέλεσμα και το καλούσαν «να προχωρήσει και να μην φοβάται τίποτα». Για χρήματα ούτε λόγος. «Αυτά στο τέλος μην ανησυχείς, είμαστε εμείς εδώ» διαβεβαίωναν με αυτάρεσκο ύφος.