Categories: Αθλητικά

Νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου – Aύριο η πρώτη κλήρωση του 2020

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την πρώτη κλήρωση της πρώτης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου για το 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 18:30.

Το ιστορικό παιχνίδι υποδέχεται τη νέα χρονιά με «φρέσκια» εμφάνιση. Οι ανανεωμένοι λαχνοί της 247ης  Έκδοσης είναι διαθέσιμοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στους πλανόδιους λαχειοπώλες.

Με μόλις τέσσερις ανανεώσεις η νέα έκδοση μοιράζει πολλά ενδιάμεσα κέρδη έως και 100.000 ευρώ, καθώς και το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.

Περισσότερα από 19 εκατ. ευρώ σε κέρδη το 2019

Το 2019, το Εθνικό Λαχείο μοίρασε συνολικά κέρδη ύψους 19.915.540 ευρώ, μεταξύ αυτών και πέντε εγγυημένα έπαθλα του 1.000.000 ευρώ. Παράλληλα, 46 νικητές του Εθνικού κέρδισαν από 20.000 ευρώ, 56 από 10.000 ευρώ και 634 από 1.000 ευρώ έως 5.000 ευρώ ο καθένας.

Recent Posts

Συγκινεί ο Βούλγαρος τραγουδιστής του Βασίλης Καρράς: «Ξεκίνησα να τραγουδάω στην κηδεία του και με έπιασαν τα κλάματα»

Με βαθιά συγκίνηση μίλησε ο Βούλγαρος καλλιτέχνης που ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά, περιγράφοντας την έντονη…

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει γιατί ήθελε να κάνει τηλεπαιχνίδι: «Ήθελα να αποφύγω το “είπες-άκουσες” και τις κόντρες»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τα κίνητρα πίσω από την ιδέα του να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι,…

Ελίνα Παπίλα: «Αν έβρισκα στρινγκάκι και προφυλακτικό στις τσέπες του άντρα μου, θα ήμουν σίγουρη ότι με έχει απατήσει»

Με απόλυτη ειλικρίνεια η Ελίνα Παπίλα μίλησε για την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι και τις ενδείξεις…

H Αν Χάθαγουεϊ εξομολογήθηκε ότι έχει ανασφάλειες με το σώμα της: Περίμενα να δω στον καθρέφτη κάτι που δεν είμαι

Με ειλικρίνεια και θάρρος, η Αν Χάθαγουεϊ μοιράστηκε τις ανασφάλειες που έχει βιώσει με το…

Ο Ηλίας Βρεττός για τον ξυλοδαρμό του: «Δεν ήθελα να ανησυχήσουν οι δικοί μου»

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό βίας που βίωσε, εξηγώντας γιατί επέλεξε αρχικά…

Σοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είχα κοιμηθεί στο αυτοκίνητο – ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο»

Μια επικίνδυνη εμπειρία από το παρελθόν μοιράστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, περιγράφοντας ένα περιστατικό που θα…