Δέκα κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια – Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων
Οι συγκεκριμένοι δέκα κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια για αδικήματα που αφορούν μόνο σε προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και αμέσως μετά τρεις εξ αυτών κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 10 κατηγορούμενους που πέρασαν σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού μόνο οι τρεις αντιμετώπιζαν κατηγορίες μόνο για ναρκωτικά.
Έτσι οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να απολογηθούν μαζί με τους άλλους συγκατηγορούμενούς τους για σειρά άλλων βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζουν, όπως εγκληματική οργάνωση, δολοφονία Λυγγεριδη και εκρήξεις.