Categories: Ελλάδα

Παρέλαση με πάνω από 50.000 καρναβαλιστές στην Πάτρα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η παρέλαση διήρκησε σχεδόν επτά ώρες

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αισιοδοξίας, ελπίδας και με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Πάτρας.

Η παρέλαση διήρκησε σχεδόν επτά ώρες και χιλιάδες επισκέπτες την παρακολούθησαν.  Η μεγάλη παρέλαση παρουσίασε ένα ξεχωριστό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, σάτιρας και καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πρωταγωνιστές τους περίπου 55.000 καρναβαλιστές, μέλη των 165 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού».

Η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού:


Στην κορυφή της παρέλασης βρισκόταν η μπάντα του Δήμου Πατρέων που παιάνιζε καρναβαλικούς ρυθμούς. Αμέσως μετά ακολουθούν τα καρναβαλικά άρματα που φιλοτεχνήθηκαν στο καρναβαλικό εργαστήριο του Δήμου Πατρέων, με τις ονομασίες «Προπομπός», «Καρνάβαλος», «Θα π(ι)ούμε το νερό νεράκι», «Gang Bank», «Smile» με τη συμμετοχή για πρώτη φορά του Πανεπιστημίου Πατρών στις παρελάσεις, «Γοργόνα», «Αλογόψαρο», «Μπέμπης Καρνάβαλος», «Λαγός», «Μαριονέτες», «21 Γάτες» (2 άρματα), «Ταξίδι με τη φαντασία», «Καρουζέλ», «Μουσικοί του Τσίρκου» «Σκυλάκι», καθώς και το άνθινο άρμα με τη «βασίλισσα», Ελένη Μπάδα, που θα βρίσκεται μέσα σε 30.000 γαρύφαλλα.

Στην συνέχεια παρέλασαν οι χιλιάδες καρναβαλιστές, μέλη των πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», ενώ 30 πληρώματα συνοδεύτηκαν από δικά τους άρματα ή μεγάλες τροχήλατες κατασκευές.

Φωτογραφίες από τη μεγάλη παρέλαση: 

Recent Posts

Ντονατέλα Βερσάτσε: Νέο κεφάλαιο στην καριέρα της με δικό της brand μόδας και ομορφιάς

Σε ένα νέο κεφάλαιο της δημιουργικής της πορείας περνά η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία ετοιμάζει…

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο τελευταίος μας καβγάς ήταν για τη μητέρα του» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση παιδικού του φίλου

Μια προσωπική μαρτυρία για τον Γιώργο Μαζωνάκη έφερε στο φως παιδικός του φίλος, ο οποίος…

Donatella Versace: Επιστρέφει δυναμικά με νέο εγχείρημα μετά την αποχώρησή της από τον εμβληματικό οίκο μόδας

Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της ανοίγει η Donatella Versace, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την…

Μπέττυ Μαγγίρα για GNTM: «Η ομορφιά δεν αρκεί – Η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα κάνουν τη διαφορά»

Για τη νέα της θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά και για όσα έχουν…

Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος – Εύχομαι να δικαιωθεί»

Με συγκίνηση αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη η Νατάσα Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της…

Μαρία Σάκκαρη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αν οι προετοιμασίες ήταν αγώνας τέννις, θα ήμασταν ακόμα στο πρώτο σετ»

Για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, αποκαλύπτοντας…