Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάρις Χίλτον εξομολογήθηκε πως η καρδιά της είναι δίπλα σε όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Εξήγησε μάλιστα πως, αν και εκείνη έχασε το σπίτι της στο Μαλιμπού, υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν πολλά περισσότερα.
Δείτε την ανάρτησή της
Στο κείμενο της ανάρτησής της, η Πάρις Χίλτον έγραψε: «Η καρδιά μου είναι με όλους όσοι επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές εδώ στο Λος Άντζελες. Αν και έχασα το σπίτι μου στο Μαλιμπού, οι σκέψεις μου είναι με τις αμέτρητες οικογένειες που έχασαν πολύ περισσότερα — τα σπίτια τους, πολύτιμα αναμνηστικά, τις κοινότητες που αγαπούσαν και την αίσθηση σταθερότητας».
Στη συνέχεια της ανάρτησής της, πρόσθεσε: «Ως μητέρα, δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και τον φόβο να μην έχεις ένα ασφαλές μέρος για τα παιδιά σου, γι’ αυτό ξεκινώ ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης μέσω του μη κερδοσκοπικού μου οργανισμού για να στηρίξω οικογένειες με μικρά παιδιά που έχουν εκτοπιστεί. Ξεκινώ με μια προσωπική δωρεά 100.000 δολαρίων και δεσμεύομαι να διπλασιάσω κάθε επιπλέον ποσό που θα συγκεντρωθεί, έως και 100.000 δολάρια ακόμα. Αναζητώ και άλλους που θα συνεισφέρουν και θα βοηθήσουν να κάνουμε το μέρος μας».
Φωτογραφία: Shutterstock
Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν σε πολυκατάστημα στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν τμήμα της οροφής κατέρρευσε την ώρα…
Ξεχωριστές στιγμές από τη βάφτιση της κόρης της μοιράστηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη, δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες…
Ξεχωριστές στιγμές από τις διακοπές της στη Σκιάθος μοιράστηκε η Κέιτ Χάντσον, δημοσιεύοντας ένα βίντεο…
Ξεκινά την Τρίτη 7 Ιουλίου η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους…
Ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου σε όλη τη χώρα σύμφωνα με το δελτίο…
Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις της διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας πρόκειται να λάβει ο Τζορτζ Κλούνεϊ,…