Στόχος ένοπλης ληστείας έγινε ξενοδοχείο στον Πειραιά, όταν άγνωστοι ακινητοποίησαν τη ρεσεψιονίστ υπό την απειλή όπλου και απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 3.500 ευρώ. Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ (16/1/2026) σε ξενοδοχείο στην Ακτή Δηλαβέρη, στον Πειραιά, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες, ο ένας σίγουρα ανήλικος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο άγνωστοι στην αρχή ακινητοποίησαν την υπάλληλο στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στον Πειραιά, με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, άρπαξαν 3.500 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ακολούθησαν αναζητήσεις από την αστυνομία και λίγο αργότερα εντοπίστηκε στην συμβολή των οδών Ζαΐμη και Γιαννοπούλου και συνελήφθη ως εμπλεκόμενος ένας 17χρονος.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ατόμου.
Στο πλευρό της Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία στη μεγάλη συναυλία της στο Κατράκειο…
Ανησυχία προκαλεί στη Γαλλία ο αυξημένος αριθμός πνιγμών που καταγράφηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, την…
Νέα διάσταση πήρε η συζήτηση γύρω από το βίντεο της Ιωάννα Τούνη, μετά την τοποθέτηση…
Μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Νάρα Σμιθ, αποκαλύπτοντας ότι η μόλις δύο ετών κόρη…
Τίτλοι τέλους μπαίνουν στον γάμο του Φράνκι Μούνιζ και της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς…
Λύσεις για την προσωρινή φιλοξενία των κατοίκων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά…