Οι Μπακς νίκησαν του Μπουλς με 111-98 σημειώνοντας την έβδομη σερί νίκη τους με τον Greek Freak να σημειώνει το τέταρτο φετινό του τριπλ-νταμπλ με 28 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Με την επίδοση αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων στην καριέρα του στο ΝΒΑ.
Ο Αντετοκούνμπο χρειαζόταν 24 πόντους για να ξεπεράσει τους 10.000 πόντους στην καριέρα του στο NBA και τελικά σκόραρε 28! Το… κοντέρ του Γιάννη μετά την αναμέτρηση γράφει 10.004 και το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά ορόσημα να καταρρίψει.
Ο Αντετοκούνμπο χρειάστηκε 507 ματς για να φτάσει στο συγκεκριμένο επίτευγμα.
Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντετοκούνμπο είπε:
«Ευχαριστώ τον Θεό. Είμαι σε μια θέση που δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ερχόμουν στο ΝΒΑ. Τώρα έχω 10.000 πόντους, μπορώ να φτάσω στους 20.000 ή στους 30.000… Είναι στο χέρι μου. Νιώθω ευλογημένος και υπερήφανος για ό,τι έχω πετύχει, για όσους με έχουν βοηθήσει σε όλη την καριέρα μου να φτάσω ως εδώ. Όμως η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει. Βλέπω τι έχω καταφέρει, αλλά σκέφτομαι τι ακολουθεί. Έχουμε μακρύ δρόμο και πρέπει να κοιτάμε μπροστά».
Με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης για τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, αναφερόμενος…
Η Κέιτι Χολμς βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ύστερα από μια κοινή της εμφάνιση…
Με λόγια γεμάτα εκτίμηση και συγκίνηση μίλησε ο πρώην σύζυγος της Μάρως Κοντού για τη…
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μεσσηνία απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου, έχοντας στο πλευρό της τα…
Μια βαθιά προσωπική στιγμή μοιράστηκε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, μιλώντας για την εμπειρία της υιοθεσίας…
Με λόγια θαυμασμού και βαθιάς συγκίνησης μίλησε η Βάνα Μπάρμπα για τη Μάρω Κοντού, αποχαιρετώντας…