Οι Μπακς νίκησαν του Μπουλς με 111-98 σημειώνοντας την έβδομη σερί νίκη τους με τον Greek Freak να σημειώνει το τέταρτο φετινό του τριπλ-νταμπλ με 28 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Με την επίδοση αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων στην καριέρα του στο ΝΒΑ.
Ο Αντετοκούνμπο χρειαζόταν 24 πόντους για να ξεπεράσει τους 10.000 πόντους στην καριέρα του στο NBA και τελικά σκόραρε 28! Το… κοντέρ του Γιάννη μετά την αναμέτρηση γράφει 10.004 και το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά ορόσημα να καταρρίψει.
Ο Αντετοκούνμπο χρειάστηκε 507 ματς για να φτάσει στο συγκεκριμένο επίτευγμα.
Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντετοκούνμπο είπε:
«Ευχαριστώ τον Θεό. Είμαι σε μια θέση που δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ερχόμουν στο ΝΒΑ. Τώρα έχω 10.000 πόντους, μπορώ να φτάσω στους 20.000 ή στους 30.000… Είναι στο χέρι μου. Νιώθω ευλογημένος και υπερήφανος για ό,τι έχω πετύχει, για όσους με έχουν βοηθήσει σε όλη την καριέρα μου να φτάσω ως εδώ. Όμως η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει. Βλέπω τι έχω καταφέρει, αλλά σκέφτομαι τι ακολουθεί. Έχουμε μακρύ δρόμο και πρέπει να κοιτάμε μπροστά».
Η Αναστασία Παντούση μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, αποκαλύπτοντας ότι…
Η Σάρα Ένγκελς, εκπρόσωπος της Γερμανίας στη Eurovision, μιλάει για τη σύγκριση της εμφάνισής της…
Ο δεύτερος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού Α21 μέσω ΟΠΕΚΑ ολοκληρώθηκε, με χιλιάδες…
Η Τζέιν Φόντα έκλεψε τις εντυπώσεις στο 79ο Φεστιβάλ Καννών, εμφανιζόμενη με μια λαμπερή τουαλέτα…
Η Βικτόρια Σβαρόσφκι, κληρονόμος της διάσημης οικογένειας Swarovski, εμφανίστηκε με εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση στον…
Ο Γιώργος Κόρομι μοιράζεται συγκλονιστικές στιγμές από την εμπειρία του στο Survivor, περιγράφοντας ένα επικίνδυνο…