Categories: Ελλάδα

Σπύρος Μαρτίκας: Η αποκάλυψη για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τα 1.000 ευρώ που της έστειλε

Ο Σπύρος Μαρτίκας προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη σχετικά με τη σχέση που διατηρεί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, διαψεύδοντας τα σενάρια περί έντασης μεταξύ τους. Όπως ανέφερε, οι επαφές τους παραμένουν σε καλό κλίμα, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα μια πρόσφατη οικονομική βοήθεια που της προσέφερε.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο πρώην παίκτης του «Survivor» υποστήριξε ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες έστειλε στη Βρισηίδα Ανδριώτου το ποσό των 1.000 ευρώ, γεγονός που, όπως είπε, αποδεικνύει πως οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι καλές.

Ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η πρώην σύντροφός του δεν θα προχωρούσε σε αρνητικά σχόλια εις βάρος του, τονίζοντας ότι δεν πιστεύει πως έχει εκφραστεί με τρόπο που θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ή να τροφοδοτήσει φήμες.

Οι δηλώσεις του έρχονται σε μια περίοδο που το ενδιαφέρον γύρω από τη σχέση των δύο πρώην συντρόφων παραμένει έντονο, με κάθε δημόσια τοποθέτησή τους να προκαλεί συζητήσεις και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας.

Recent Posts

Ντονατέλα Βερσάτσε: Νέο κεφάλαιο στην καριέρα της με δικό της brand μόδας και ομορφιάς

Σε ένα νέο κεφάλαιο της δημιουργικής της πορείας περνά η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία ετοιμάζει…

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο τελευταίος μας καβγάς ήταν για τη μητέρα του» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση παιδικού του φίλου

Μια προσωπική μαρτυρία για τον Γιώργο Μαζωνάκη έφερε στο φως παιδικός του φίλος, ο οποίος…

Donatella Versace: Επιστρέφει δυναμικά με νέο εγχείρημα μετά την αποχώρησή της από τον εμβληματικό οίκο μόδας

Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της ανοίγει η Donatella Versace, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την…

Μπέττυ Μαγγίρα για GNTM: «Η ομορφιά δεν αρκεί – Η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα κάνουν τη διαφορά»

Για τη νέα της θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά και για όσα έχουν…

Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος – Εύχομαι να δικαιωθεί»

Με συγκίνηση αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη η Νατάσα Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της…

Μαρία Σάκκαρη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αν οι προετοιμασίες ήταν αγώνας τέννις, θα ήμασταν ακόμα στο πρώτο σετ»

Για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, αποκαλύπτοντας…