Categories: Uncategorized

Thessaloniki Beer Festival 2021

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το μεγαλύτερο beer garden της πόλης, το Thessaloniki Beer Festival 2021, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF HELEXPO, από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Το Thessaloniki Beer Festival υπόσχεται να προσφέρει για άλλη μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας, αλλά και νόστιμες streetfood-λιχουδιές.

Ελληνικές μικροζυθοποιίες αλλά και επιλεγμένα ζυθοποιεία του εξωτερικού με κάθε είδος μπύρας, 6 Street food επιλογές με κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για την μπύρα που θα επιλέξετε, με το μεγαλύτερο beer garden – rest area που είχε ποτέ η διοργανώτρια ομάδα σε φεστιβάλ, σας περιμένει εντός του χώρου της ΔΕΘ.

Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19, σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια.

Για τέσσερις μέρες η μπύρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη και οι καλύτερες επιλογές από Street Food θα είναι εκεί για να τη συνοδεύουν.

Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού που θα βιώσουν ακόμα μια χρονιά οι χιλιάδες επισκέπτες του. Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα του φεστιβάλ, αλλά με πλήρη προσαρμογή στη νέα εποχή. Η δημιουργία των ιδανικότερων συνθηκών κι η τήρηση των κανόνων θα συμβάλλουν καθοριστικά στο να μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως και πριν. Το προσωπικό του Festival θα ενημερώνει το κοινό και θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία.

Προσοχή: ΤοThessaloniki Beer festival 2021 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια κι η υγεία όλων όσων θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19,σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια.

H είσοδος επιτρέπεται σε όλους ανεξαιρέτως εμβολιασμού αλλά με αυστηρή τήρηση των μέτρων της απόστασης και της μάσκας. Ο χώρος του φεστιβάλ θα είναι διπλάσιος από πέρσι για να χωρούν οι επισκέπτες άνετα με ταυτόχρονη αύξηση των rest areas. Κάθε βράδυ θα πραγματοποιείται απολύμανση του χώρου.

Πηγή: thessalonikiguide.gr

Recent Posts

Πρόστιμα σε Jacobs και PepsiCo για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Παρέμβαση της Αρχής Ελέγχου Αγοράς

Σημαντικά πρόστιμα επιβλήθηκαν στις εταιρείες Jacobs και PepsiCo, μετά από ελέγχους που διαπίστωσαν υπέρβαση του…

Ακύλας: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη Eurovision – «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ»

Μετά την εμφάνισή του στη Eurovision, ο Ακύλας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα…

Μαίρη Κοντολούρη: Ο σκύλος μου εντόπισε καρκίνο που η μαστογραφία δεν είχε διαγνώσει

Η δημοσιογράφος Μαίρη Κοντολούρη μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία, αποκαλύπτοντας πως ο σκύλος της ανίχνευσε ένα…

Μαλδίβες: Θανατηφόρο ατύχημα για 5 δύτες– Η «παγίδα» του σπηλαίου που δεν άφηνε διαφυγή

Σοκ προκαλεί ο θάνατος πέντε δυτών στις Μαλδίβες, οι οποίοι φαίνεται να εγκλωβίστηκαν σε σπήλαιο…

Μασούτης: Σχέδιο απορρόφησης εργαζομένων μετά την εξαγορά της Κρητικός – Τι θα γίνει με τα καταστήματα

Σε φάση αναδιάρθρωσης εισέρχεται ο κλάδος των σούπερ μάρκετ μετά την εξαγορά της Κρητικός από…

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Τετάρτης (20/5)

Η αναλυτική τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της Τετάρτης (20/5)     ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ…