Σύμφωνα με το GRTimes.gr περίπου 150 άτομα είχαν αγοράσει ποτά και κοκτέιλ από τα καταστήματα, προκαλώντας την επέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ωστόσο, παρά τις συστάσεις, αρκετοί συνέχισαν να κάθονται και να πίνουν το ποτό τους, πάνω σε μοτοσικλέτες, που χρησιμοποιούσαν σε ρόλο καθίσματος ή να στέκονται όρθιοι.
Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες είναι ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την παραλία της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες – κυρίως νεαρής ηλικίας – να γεμίζουν και τα πεζοδρόμια έξω από καταστήματα take away.
Τόσο στην τελευταία περίπτωση που χρειάστηκε η παρουσία
της αστυνομίας, όσο και λίγο νωρίτερα, είναι άγνωστο αν βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις και τα ανάλογα πρόστιμα.
Περιπολικά της ΕΛΑΣ με μεγάφωνα, λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ πέρασαν από τη λεωφόρο Νίκης.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με συγκίνηση μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις της ζωής της,…
Μια νοσταλγική ανάρτηση έκανε η Εριέττα Κούρκουλου, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Μέσα…
Με λόγια δύναμης και δικαίωσης, η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε δημόσια μετά τη νίκη της στην…
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Άσπα Πρεδάρη, καθώς έφερε στον κόσμο…
Ο Στέλιος Παρλιάρος εξηγεί γιατί δεν θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο κριτή σε ριάλιτι μαγειρικής,…
Σημαντική διεθνή διάκριση διεκδικεί η Ελένη Φουρέιρα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες για τον…