Categories: Ελλάδα

Τζακ ποτ 6,6 εκατ. ευρώ την Κυριακή στο ΤΖΟΚΕΡ και 100.000 ευρώ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας

Ραντεβού με την τύχη δίνουν αυτή την Κυριακή οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει τουλάχιστον 6,6 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, έπειτα από 21 συνεχόμενα τζακ ποτ.

 

Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 την Κυριακή, ενώ η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 21:30.

 

Δημήτρης Χαραλαμπάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Το ΤΖΟΚΕΡ βρίσκεται σταθερά στις επιλογές των πελατών του καταστήματος μας, που αυξάνουν τις συμμετοχές τους τις ημέρες των κληρώσεων. Τόσο οι κάτοικοι της πόλης όσο και οι επισκέπτες, ακόμα και ξένοι τουρίστες, δοκιμάζουν την τύχη τους στο παιχνίδι ειδικά στα μεγάλα τζακ ποτ», αναφέρει ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

 

Εκτός από τα 6,6 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής, διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Δημήτρης Χαραλαμπάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία, τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όσο και διαδικτυακά στο opaponline.gr.

 

«Φίλοι, ζευγάρια, συγγενείς, αρκετοί είναι αυτοί που καταθέτουν ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ, αυξάνοντας τις πιθανότητες για κέρδη. Είναι κάτι πολύ δημοφιλές μεταξύ των πελατών, που μαζί με τα τυχερά 5άρια, έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού για το παιχνίδι», υπογραμμίζει ο κ. Χαραλαμπάκης.

 

18+ επίγειο | 21+ ψηφιακό | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Recent Posts

Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «Ευαγγελισμό» για τον Γιώργο Μυλωνάκη

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκειμένου να επισκεφθεί τον Γιώργο Μυλωνάκη, με την…

Κώστας Λεϊμονής «Μόνο η παιδεία μπορεί να μας σώσει από την κοινωνική και πολιτική σήψη…»- της Ελπίδας Παπαδανιήλ

Στις ρωγμές της πολιτικής και κοινωνικής κατάρρευσης ο ταλαντούχος συγγραφέας μιλά «Εκτός Ύλης» για όλα!!!  Σε μια…

Πληθωρισμός: «Σκαρφάλωσε» στο 3,9% τον Μάρτιο – Εκρηκτικές αυξήσεις σε καύσιμα και μοσχάρι

Ανοδικά κινήθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο, φτάνοντας στο 3,9%, με τις τιμές σε βασικά αγαθά…

Μπίλι Κρίσταλ: Συγκινητική επιστροφή στο Μπρόντγουεϊ με μονόλογο για το σπίτι που έχασε στις φωτιές

Στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ επιστρέφει ο Μπίλι Κρίσταλ, μετατρέποντας μια βαθιά προσωπική απώλεια σε καλλιτεχνική…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αδημοσίευτη φωτογράφιση στο Μιλάνο πριν από 15 χρόνια

Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φέρνοντας στο φως στιγμές από τα…

Ελένη Μενεγάκη: Ηλιοθεραπεία στην Ισπανία και μήνυμα αισιοδοξίας – «Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου»

Ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ισπανικό ήλιο απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς…