All Rights ReservedView Non-AMP Version
  • Homepage
  • Ελλάδα
Categories: Ελλάδα

Βαθμοί Πανελληνίων 2025 στο results.it.minedu.gov.gr – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Το υπουργείο Παιδείας έχει αναπτύξει ειδική εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων τους

Ανακοινώθηκαν στις 12 ακριβώς τα αποτελέσματα των βαθμολογιών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Πλέον οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους στο https://results.it.minedu.gov.gr/ .

 

Όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, θα ακολουθήσει η διαδικασία κατάθεσης του μηχανογραφικού, προκειμένου στο τέλος Ιουλίου να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα, με τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές και τα τμήματα των ΑΕΙ.

Στις πρώτες 15 ημέρες του Ιουλίου θα ακολουθήσει η υποβολή του Μηχανογραφικού, ενώ οι Βάσεις θα βγουν στα τέλη του μήνα.

 

Πώς να υπολογίσετε τα μόρια

Το υπουργείο Παιδείας έχει αναπτύξει ειδική εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων τους. Εισάγοντας τους βαθμούς που πέτυχαν οι υποψήφιοι σε κάθε μάθημα, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν αυτόματη ενημέρωση για το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν σε κάθε Τμήμα/Σχολή του Επιστημονικού Πεδίου ή Τομέα που ανήκουν.

Στην ίδια εφαρμογή οι υποψήφιοι θα καταφύγουν για να υπολογίσουν και το σύνολο των μορίων, αφού ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων.

Υπολογίστε τα μόρια μέσα από τη σελίδα markcalc.it.minedu.gov.gr/ 

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον τρόπο υπολογισμού του συνολικού αριθμού των μορίων, οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν τους γραπτούς βαθμούς τους στα τέσσερα εξεταζόμενα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού στην οποία ανήκουν.

Ο κάθε βαθμός πολλαπλασιάζεται με τον αντίστοιχο Συντελεστή Βαρύτητας. Τα τέσσερα γινόμενα προστίθενται. Το τελικό άθροισμα πολλαπλασιάζεται επί χίλια.

Με αυτό τον τρόπο, προκύπτει ο συνολικός αριθμός μορίων κάθε υποψηφίου για κάθε Σχολή, Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος.

Next Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι δύο Τούρκοι για συμμετοχή στους πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ »
Previous « Φωτιά στην Παλαιά Φώκαια – «Απομακρυνθείτε προς Λαγονήσι» το μήνυμα από το 112
Share
Tags: Βαθμοί Πανελληνίων 2025

    Related Post

  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Κάνουμε πολλά μαζί με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, όχι μόνο για το παιδί»
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κάθε φορά που έτρωγε μόνος του, κρατούσα την αναπνοή μου»
  • Αποστολία Ζώη: Χάιδεψε ελάφι στην Ιαπωνία και έφυγε… πιο πλούσια συναισθηματικά

Recent Posts

  • Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Κάνουμε πολλά μαζί με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, όχι μόνο για το παιδί»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τη Χρύσα…

  • Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κάθε φορά που έτρωγε μόνος του, κρατούσα την αναπνοή μου»

Με χιούμορ και ειλικρίνεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τις περίεργες συνήθειες ενός αγαπημένου της…

  • Ελλάδα

Αποστολία Ζώη: Χάιδεψε ελάφι στην Ιαπωνία και έφυγε… πιο πλούσια συναισθηματικά

Μια ξεχωριστή εμπειρία από την Ιαπωνία μοιράστηκε η Αποστολία Ζώη, που βρέθηκε κοντά σε ένα…

  • Ελλάδα

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Πήγα στην προπόνηση μετά από ποτό και σκέφτηκα… θα πεθάνω»

Με μία ειλικρινή και αυτοσαρκαστική εξομολόγηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για μια επικίνδυνη εμπειρία κατά…

  • Ελλάδα

Μάρα Δαρμουσλή: «Η προδοσία από γυναίκα επηρέασε τη σχέση μου με το γυναικείο φύλο»

Αποκαλυπτική για τις εμπειρίες της και την προσωπική της εξέλιξη εμφανίστηκε η Μάρα Δαρμουσλή, μιλώντας…

  • Ελλάδα

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινητικές στιγμές έξω από το πατρικό του σπίτι

Στιγμές συγκίνησης βίωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από το πατρικό του…

All Rights ReservedView Non-AMP Version
  • L