Με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και παραδοσιακούς χορούς γέμισε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Δημαρχείο Αθηνών. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε: «Το 2026 να είναι η αφετηρία για μία Αθήνα πιο ανθρώπινη και δίκαιη. Μαζί υποδεχόμαστε και το νέο έτος. Δίνουμε ραντεβού το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, με μουσική, χορό, αθόρυβα πυροτεχνήματα, ένα εντυπωσιακό drone show και πολλές ακόμα εκπλήξεις».
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν: το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ο Κρητικός Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Απτεραίοι», η «Η Πανθεσσαλική Στέγη», ο Ελληνικός Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος «Δικταίοι-Καστρινοί» και η Λέσχη Φιλίας Ελληνορώσων.
Δείτε φωτογραφίες εδώ: https://shared.cityofathens.gr/index.php/s/Sq5e33nwx48JGNC
Δείτε τη δήλωση Δημάρχου εδώ: https://mab.to/t/XPKgPuqrXPP/eu1
Δείτε πλάνα εδώ: https://mab.to/t/ZkzEJkGYF8j/eu1
Με βαθιά συγκίνηση, η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, αποκαλύπτοντας τη…
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο Κιθ Έρμπαν, μετά από εμφάνισή του σε κρουαζιερόπλοιο, με…
Η φαγούρα, ιατρικά γνωστή ως κνησμός, είναι ένα κοινό και συχνά ενοχλητικό σύμπτωμα, που μπορεί…
Ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε με συγκίνηση αναμνήσεις από τη συνεργασία του με τη θρυλική Αλίκη…
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η καταγγελία του Ζορζίνιο σχετικά με περιστατικό που φέρεται να αφορούσε επιθετική…
Για την αποστολή που νιώθει ως καλλιτέχνης μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής, τονίζοντας τη σημασία του…