Περισσότεροι από δύο χιλιάδες αιτούντες άσυλο, αφγανικής καταγωγής, ξεκίνησαν από τον καταυλισμό της Μόριας και πραγματοποιούν πορεία προς τη Μυτιλήνη ζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα ενημέρωσης διμοιρίες των ΜΑΤ εμποδίζουν τη διαδήλωση, ενώ ήδη έγινε προσπάθεια της αστυνομίας να ανακόψει το κύμα αιτούντων άσυλο από τον καταυλισμό της Μόριας να φτάσει στη Μυτιλήνη.
Εν τούτοις, εκείνοι αποφασισμένοι, ξεφεύγουν ακόμα και από τα χωράφια για να μην τους σταματήσουν στον κεντρικό δρόμο. «Azadi- Azadi» που θα πει «ελευθερία» ζητούν με τα συνθήματά τους, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στον πολύμηνο εγκλωβισμό τους. Η αστυνομία στέλνει τους οδηγούς από τη βόρεια παράκαμψη, καθώς έχει σταματήσει η κυκλοφορία.
Πηγή: stonisi
Μια βαθιά προσωπική αναφορά στην απώλεια της αδελφής του έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μιλώντας σε…
Μια ιδιαίτερα προσωπική πλευρά του αποκάλυψε ο Άντριου Γκάρφιλντ, μιλώντας ανοιχτά για την επιθυμία του…
Για πρώτη φορά με τόσο προσωπικό τρόπο μίλησε η Σάντρα Μπούλοκ για τη δύσκολη περίοδο…
Με έναν τρόπο που ταιριάζει απόλυτα στην ακομπλεξάριστη στάση της απέναντι στον χρόνο γιόρτασε η…
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση γιόρτασε η Τζένιφερ Λόπεζ την Labor Day, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της…
Η Σελίν Ντιόν έχει κάνει το Παρίσι το προσωπικό της fashion stage τις τελευταίες ημέρες,…