Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 51χρονη που ζητούσε να μην διασωληνωθεί – Ύποπτος ο ρόλος επόπτη

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 51χρονη που ζητούσε να μην διασωληνωθεί - Ύποπτος ο ρόλος επόπτη

koronoios_51xroni

Κατά του εμβολίου ήταν και η μητέρα της, σύμφωνα με την οποία «ήταν θέλημα Θεού» να «φύγει» η κόρη της – Καταγγελίες της ανιψιάς της 51χρονης για έναν επόπτη που της έλεγε να μην διασωληνωθεί – Ο διάλογός τους και οι προκλητικές αναρτήσεις του επόπτη στο Facebook

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο μίας 51χρονης από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτούσε από τους γιατρούς να μη τη διασωληνώσουν.

Η 51χρονη που προσβλήθηκε και νόσησε από τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε και η μητέρα της ήταν αρνήτρια του Covid-19 και του εμβολίου, άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Αν και τελικά η γυναίκα διασωληνώθηκε, ήταν ήδη αργά καθώς έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από 25 μέρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα