
Με έντονη συγκίνηση και παρουσία συγγενών, φίλων και κατοίκων, τελέστηκε η ταφή της 30χρονης Μαρίσας Λαιμού στο Α’ Νεκροταφείο. Η νεαρή κοπέλα που συγκλόνισε με την ιστορία της άφησε πίσω της βαθύ αποτύπωμα, με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν τη λύπη και τη στήριξή τους στην οικογένεια. Η τελετή χαρακτηρίστηκε από στιγμές βαθιάς οδύνης και αλληλεγγύης.
Το τελευταίο αντίο στην Μαρίσσα Λαιμού είπαν στο Α΄Νεκροταφείο της Αθήνας συγγενείς και φίλοι όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή της.
Οι στιγμές το μεσημέρι της Παρασκευής (10.10.2025) στο Α΄Νεκροταφείο ήταν συγκινητικές και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο άδικα χάθηκε η Μαρίσσα Λαιμού.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Διαμαντής και Μπέσυ Λαιμού που ήταν συντετριμμένοι.
Η 30χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στις 11 Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της, Διαμαντής Λαιμός βρισκόταν στην Αθήνα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ μητέρα της, η Μπέσσυ Λαιμού ήταν στο Μονακό μαζί με τους δίδυμους γιους της για έναν γάμο. Την Μαρίσσα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμα η οικονόμος της.


Η Μαρίσα Λαιμού άφησε την τελευταία της πνοή από σήψη η οποία προκλήθηκε από τσίμημα εντόμου.


Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 30χρονης στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Bayswater του Λονδίνου.








































