Στη φυλακή ο σμήναρχος για υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας

Στη φυλακή ο σμήναρχος για υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας

Στη φυλακή ο σμήναρχος για υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο σμήναρχος που κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας, μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, σε βάρος του προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις σχετικά με διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προφυλάκισής του. Η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αγγίζει ζητήματα εθνικής ασφάλειας και διαχείρισης στρατιωτικών απορρήτων.

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.

Μετά τη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορίνθου.

Η απολογία του κράτησε πάνω από 8 ώρες καθώς ο άνσρας πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Τρίτης 10.02.2026.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τις αρχές και καθώς είχε ήδη ομολογήσει τις πράξεις του, φαίνεται να έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση του.