Άννα Βίσση: Ταξίδι στην Αίγυπτο με φόντο τα ιστορικά μνημεία

Άννα Βίσση: Ταξίδι στην Αίγυπτο με φόντο τα ιστορικά μνημεία

Άννα Βίσση

Στην Αίγυπτος ταξίδεψε η Άννα Βίσση, πραγματοποιώντας μια προσωπική απόδραση που συνδύασε αναψυχή και πολιτιστικές εικόνες.

Μία αφρικανική απόδραση αποφάσισε να κάνει η Άννα Βίσση, γι’ αυτό και επισκέφτηκε την Αίγυπτο και τα ιστορικά της κτήρια.

Η τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, ανέβασε κάποιες πανέμορφες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας δημόσια τον ενθουσιασμό της για τους ναούς της Αιγύπτου, όπου επισκέφτηκε.

Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις φωτογραφίες από την απόδρασή της, σημειώνοντας πως αυτή ήταν η τελευταία της ημέρα στην Αίγυπτο.

visi

βίσση

Μαζί με τις φωτογραφίες της από τους ιστορικούς ναούς η Άννα Βίσση έγραψε «Τελευταία μέρα στην Αίγυπτο. Εντυπωσιασμένη από την ομορφιά των ναών».