
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, αναδεικνύοντας τη σημασία της στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και το ρόλο της ως καθοδηγήτρια για νέους καλλιτέχνες.
Σε συνέντευξή του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος περιέγραψε τη Μαρινέλλα ως μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της μουσικής. «Όλος ο χώρος την έλεγε “μάνα” γιατί ήταν μπροστάρισσα, είχε ξεκινήσει πολλά πράγματα εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η τοποθέτησή του υπογραμμίζει όχι μόνο την καλλιτεχνική της αξία, αλλά και την επίδραση που είχε στους συναδέλφους της, βοηθώντας και καθοδηγώντας νέους καλλιτέχνες στην πορεία τους.
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξήγησε πως η Μαρινέλλα άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα, τόσο ως ερμηνεύτρια όσο και ως προσωπικότητα που ενέπνευσε και στήριξε πολλούς στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού.
Η μαρτυρία αυτή φωτίζει την πλευρά της ως μέντορα και καθοδηγήτρια, που έκανε τη διαφορά για πολλούς νέους καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου.








































