Μιχάλης Κουινέλης: «Έχω δουλέψει σε γραφείο κηδειών» – Η άγνωστη εμπειρία από τα νεανικά του χρόνια

Μιχάλης Κουινέλης: «Έχω δουλέψει σε γραφείο κηδειών» – Η άγνωστη εμπειρία από τα νεανικά του χρόνια

Μιχάλης Κουινέλης: «Έχω δουλέψει σε γραφείο κηδειών» – Η άγνωστη εμπειρία από τα νεανικά του χρόνια

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Μιχάλης Κουινέλης, μιλώντας για μια λιγότερο γνωστή περίοδο της ζωής του πριν τη μουσική καριέρα. Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε εργαστεί σε γραφείο κηδειών, περιγράφοντας μια εμπειρία που, όπως λέει, τον σημάδεψε.

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε ανοιχτά για τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα, αποκαλύπτοντας πως πριν ασχοληθεί ενεργά με τη μουσική είχε εργαστεί σε γραφείο κηδειών.

Όπως εξήγησε, εκείνη η δουλειά περιλάμβανε καθημερινές διαδικασίες που τον έφεραν αντιμέτωπο με μια ιδιαίτερη και απαιτητική πραγματικότητα, καθώς ερχόταν σε επαφή με οικογένειες που βίωναν απώλεια και πένθος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι μία από τις αρμοδιότητές του ήταν η μεταφορά ανθρώπων που είχαν φύγει από τη ζωή, από το σπίτι προς τους χώρους όπου γινόταν η σχετική προετοιμασία, περιγράφοντας μια εμπειρία που τον επηρέασε βαθιά σε ανθρώπινο επίπεδο.

Παρά τη δυσκολία αυτής της περιόδου, ο καλλιτέχνης τόνισε ότι κάθε εμπειρία στη ζωή του συνέβαλε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται σήμερα τα πράγματα.

Η πορεία του Μιχάλη Κουινέλη στη μουσική ακολούθησε αργότερα, με τον ίδιο να καθιερώνεται μέσα από τους Stavento, αφήνοντας πίσω μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.